[睇牙] 有無人睇過愛康健或者香港專科牙醫

14 回覆
0 Like 0 Dislike
如題 有無人知愛康健係咪真係好似baby condom講既一樣咁搵笨
係香港牙醫專科睇杜牙根做埋牙套係咪一定坐底30K先走到人

我隻牙係一般牙科診所到杜唔到
醫生話我情況複雜一定要睇專科
佢地有d唔知咩機先杜得到但要幾萬蚊
已經拖左半年,隻牙頂唔順啦
但我岩岩grad 拎晒d錢去交學費真係一窮二白
聽fd講佢阿媽上過愛康健種牙同手勢唔錯
其實乾淨同比起香港睇牙平好多

但先唔講乙肝同愛滋感染
我上baby condom睇話好呃錢
每次加你呢樣果樣收費,仲要整得唔好

我真係十幾年無返過大陸,到底上面睇牙係咩環境同埋係咪一樣咁唔衛生
試過牙痛
幫推
少少錢姐 牙既野唔慳得
少少錢姐 牙既野唔慳得

係香港睇真係唔少
刮沙都刮唔出
睇專科仲要排三個月期
如果唔係好似baby condom所講 真係要返去搏
試過牙痛
幫推

連登有愛
記得半年洗一次牙檢查牙齒
好大間 但其實唔平

應該同香港普通診所差唔多價啦

你去問下價好d

普通門診價做唔做到專科要既野
我上佢個網睇佢有專科果部機
家人去過愛康健,張開口睇少少已經要收你錢。
最後有親戚介紹係大劇院站
(深圳搭兩個定三個站)既牙醫診所睇
你既情況我唔知幾錢,
但我家人拔二十幾隻牙再做排假牙就一萬人民幣鬆啲
另外箍牙就萬四人民幣全包
衛生比香港既更好
家人去過愛康健,張開口睇少少已經要收你錢。
最後有親戚介紹係大劇院站
(深圳搭兩個定三個站)既牙醫診所睇
你既情況我唔知幾錢,
但我家人拔二十幾隻牙再做排假牙就一萬人民幣鬆啲
另外箍牙就萬四人民幣全包
衛生比香港既更好

求地址
求地嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞