露點馮天蔓大肚結婚??

116 回覆
25 Like 8 Dislike
過大禮都唔似係大户人家,只係見到倉猝兩個字
可能條仔係有錢嘅,屋企囉

好奇呢兩個人究竟有咩正職?
佢老豆早死 屋企做工程嘅 所以交俾佢接手 大學都冇讀過 公司規模細又負債幾百萬 屋企得間又一村 叫做小康家庭囉 但係ftm成日都想營造到佢條仔好有錢 btw過大禮張相唔見Paul老母
Ftm asso畢業之後打份萬幾蚊一個月嘅sport pr工 不過而家大肚應該辭左職啦
本身唔知邊個叫馮天蔓
一見呢張圖就知個扮流出露點女
邊個想自己個媳婦兩點全世界都鑒賞過

由中學讀書個朵臭過佢個閪,asso free-rider 冇朋友,去到撬牆腳做第三者,仲夠膽公開曬恩愛,扮有錢,高價轉賣淘寶貨,露兩點,去到23/24俾人泵大肚結婚
呢條女不得不說陰莖陰莖
陽懼陽懼
第一眼睇到諗緊點解屋企個菲傭姐姐咁close
家庭照企隔離
每次見到話係海景豪宅真係覺得好尷尬
明明係300呎奧運樓 15度海景個廳逼到咁就知間屋有幾細啦
建議畀完整圖
點解連登仔咁憎佢?
生黑人bb
男拔
97㗎 好似留班定唔知遲入一年
st mary大哂咩,同級同學做dse狀元,佢連uni都入不到

李嘉欣夠女校maryknoll ,18歲咪又係比有錢佬包養,搶大劉
幸福滿溢
新樓
巴打應刻係ftm熟人知佢咁多野。

佢真係得罪人多
住新樓有咩問題
問題係佢得300呎出黎充大頭有啲搞笑
冇錯呀,佢柒在充大頭鬼毫無廉恥出賣朋友扮有錢,讀書嗰陣時全班同學都知佢乜料,冇朋友到grad din都唔夠膽去

知唔知嗰一隻臭雞屋企人做咩?可以教到一個令人咁陰莖陰莖嘅絕世港女,求指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞