chivalry 有冇人買咗嚟玩

158 回覆
4 Like 2 Dislike
騎砍9成人玩singleplayer multiplayer真係冇咩人玩 好多時要連去歐美 不過都好玩
有亞洲 不過永遠都係team deathmatch 有時要玩下其他mode要連去歐美
啱啱課金買咗把200lv長劍

第一身

想問下咩mode先有馬騎
同埋有張搶黃金既圖
打到最尾紅隊要殺士兵其實係咪有bug
次次條bar滿哂都贏唔到
入侵
係,未更新前個設定係死剩十幾人果陣守隊唔會再出士兵,守隊重生變咗做民兵(民兵無甲),個任務要攻隊殺晒d士兵就贏,但係而家變咗不停出士兵,分唔到要殺邊個
幾型
職業 係咪十字軍 最勁?
大砍刀,高地劍,仲有乜勁?
無關係,三隻近戰唔同技能、血量、移速,睇你技術

先鋒跑最快、用重武唔會減速但係血量最少,士兵中速、但係有最強長矛同掉血包救人,騎士最慢但係血最厚同埋有巨盾
長劍同長矛雙天至尊,玩熟呢兩把輕鬆七千分一場,一萬分都見過

之後高地劍、丹麥斧、大砍刀、戰棍呢d都唔差
我玩到士兵12lv仲用緊流星鎚,左手盾
覺得最啱自己。升多幾lv轉兵種先
長矛好癲
督督下就死曬
我唔鐘意玩盾,盾會擋視線,同埋遇到老手踢盾都踼死

士兵用長矛啦,練好控距(後跳) 場場死亡唔會過雙位數
遲早nerf,老手用矛除咗靠人海圍佢根本唔會死
流星槌好用呀 係手短
慢慢嚟,呢隻驚兩百級先開始叫熟手,前一百級被幾百級屠好正常
真係勁on9
錘類有個問題係無論打中乜嘢都會立即收招,即係唔小心打中隊友又收招,結果敵人就劈埋嚟
我做 objective 野多,霸下位
得係見人背對我就打一兩下。其餘時間同fd玩都企點多
琴晚霸城門企左成場
所以通常得千幾分
but贏到就好了
係,大劍嗰啲可以一下劈好多人
扭下mouse有機會360°劈幾過隱
通常見勁人都用呢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞