微軟Internet Explorer今日正式退休

208 回覆
525 Like 13 Dislike
好想喊
特登多兩格(沒有回應)
終於走喇dllm
開Adobe日撚日因為個傻閪ie開唔到
Dllm
死神都要等佢
假如要vba 開IE 點算lol
Microsoft Edge Chromium
好好用 甚至好過Google Chrome 本身
除咗iPhone全部Device都係主用Edge Chromium
Window 10依家仲開到IE
趁未完全收皮之前去懷念下先
64 GB ram 都唔用Google chrome
用edge 個體驗好好多 較到最高隱私級別仲可以block Google 啲tracker
Google chrome較最高唔會block自家tracker
thanks FOR NOTHING
啱啱都諗緊我公司都係要用IE先改到Email密碼睇嚟佢之後都會好似你公司咁

利 我公司IT懶過狗
重用到嘅
Rip
啱啱睇一睇edge支持activeX
用activeX既舊system好多都用緊IE
抵呀,據我所知個政府同公營機構仲有一堆system係用ir先開到
Safari最重果味,果奴至愛
多謝IE成日搞到我個win98 hang機 (256MB) RAM
多謝你每次係我需要download chrome既時候都係度
edge好用啲
chrome食勁撚多ram....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞