『歸家post』BNO 5+1 VISA 申請資訊 (31) 睇清楚POST名 –– 英國航班溶斷區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
仆佢臭街
交IHS 咁撚快就收到email
交application fee 就一封都冇
已知有仆街
佢個system 有冇咁撚垃圾
如果用hksar passport 申請
submit tb test report 用bno no ?
只可以話我係黑仔
所有程序順利
又係去到application fee 出事
收唔到email
會唔會去左junk mail 呀?
睇過
咩都冇
😮‍💨
又要唔知等幾多星期refund
即係交左IHS後就JAM左?
無jam
二次都係收唔到confirm email
我都照upload
不過upload 完彈返continuous application / withdrawal 畫面
再withdrawal 就adb_999
再禁continue application 就無限♾️輪迴
我都諗緊用hksar passport
黑洞就係由呢一步開始
ihs 係一定收email
application fee 即係2千幾蚊 credit card 過咗
但收唔到application fee email
代表你99.9 % 入咗黑洞
= adb_999
withdrawal 唔到
要俾2.79 磅求佢退ihs $
先可以delete account
再reapply
如果你有$, 又想早走 , 唔意在ihs 33000 被佢hold 住 , 唯一係去北角 打手指模
仲有我中招個時有共同點
交ihs 時, 佢話我填漏咗資料
一個係唔係住isle of man , 再一個係無填mr mrs miss
仲有一個係選2.5 year or 5 year , 要再填返
我明明交時dl 來對 all complete
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞