[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (28) - 620 FlipThat夏日回歸大發!!8月1ST世巡大發!!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
之前買本月d reprint間鋪要等齊所有碟先出貨,點知間廠print唔切搞到我等咗成個幾月都未出貨,最後催多幾次間鋪唔等就cancel咗嗰隻碟嘅order再ship
每個成員隻背景色都好靚

本來以為Stage咁 原來係Visual cam
想睇校服stage
希望有拍埋啦
係天空買有特典送原來
揀左Chuu Jinsoul Yeojin Hye
最尾放棄左姬振
下。。。以前冇
話說今日去追music bank嘅話可以話差唔多見嗮全部四代女團 CYR巴有冇等上下班
人踩人又打交啊

緊係影本月啦
MB打交基本啦
Orbit要帶碌nonamebong參戰啦
依家音銀又有返上班 又話取消咗
收工又要恢復番以前咁等齊人Ending 其實都幾煩
咁有現場觀眾就算預錄咗都要上台表演嘅,禮儀黎嘅
叫左你操大隻啲打柒啲阻住你既人架啦
都係 只係覺得上下班都咁迫都幾趕幾Chur
https://twitter.com/KshowAnalysis/status/1540309047764582401
https://twitter.com/KshowAnalysis/status/1540303333532962818
請投票 The show重要 Livevote要500jelly
SC就雖然有2000Broadcast分 但機會低少少 好多隊爭
今次好多卡送
有冇download個AR app黎玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞