嚴選二十大整容成功嘅kpop女idol

692 回覆
177 Like 234 Dislike
佢個世界級鼻窿
Irene 姨同你say hello

依家仲係少少方 下巴兜兜地
腮骨
個鼻整得好有水準
樓主嘅排名唔係整得最多嘅女星喎
係整得最成功
好難分
好多本身排牙好醜樣
箍完真係變咗另一個人
廢撚事有傻鳩又唔敢正面回應,又撚鳩我咬人

AESPA Karina濕身素顏
https://lih.kg/2575065

On lun 9 話大執果班,入去睇完請專業咁話我知karina 有幾大執

利申:我唔係只係幫Aespa 講嘢

K-pop idol 係幾乎一定會整,但係咪要大執?

韓國化妝技術好進步唔似某d 巴打個腦咁

其他唔詳細講

And sorry for if hurt you. On9 嘅我係多數都忍唔住口會屌

小佢老味,見過有重度一黎回覆就一個「雞」字,唔屌得?
樣就無嘅
但九年練習生加主唱話無實力就誇咗啦
live穩定 高音又甜又準 鼻音有特色 屌打而家班女團啦
唱歌好👍🏽 穩定性高,彩排西面求奇未訓醒但正式冇失過手

樣,hook 果期開始睇少時,心諗咁樣x都少女時代了解多左之後承認我仆街

所以我唔覺佢100%走後門,Sunny 係有內涵嘅人
可能打botox
空降入少時 隊內最長練習生7年 個個勾心鬥角技能都點滿
千禧年以來嘅最優秀嘅女idol團隊 無返兩道散手比人玩撚死啦 而且實力差距太大太脫節嘅話fans真係唔會收貨囉
最尾嗰張有八十年代港星嗰種靚
佢好靚喎,由細到大,最多係執少少咁姐
好大添
白卡
Sunny唱得最難聽嗰次應該係cover ma boy
未聽過 上年首collar好撚正
下次不如整個K-pop 十大天然美女idol 仲正
雖然fans都覺得Sakura個鼻係好誇張
但話晒都拍緊片
佢真係勁唔識做 EQ勁低 有心笑Sakura好bitch
以為整左原來係P相
唔似有整 同以前完全一樣 角度問題
Gfriend 都冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞