[MIRACLE] Oh My Girl討論區 (56) 港女生日粗卡

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
concept嚟,森林之子
我地D 經理人好似全男班係咪冇女
記得有個橙色短髮嘅女
有戴先攞嚟講啦
咪色啦
頂你我都正想講
可能又係拍廣告

男朋友拍應該唔會咁明目張膽post嘅 咁多偵探
拍咩廣告要中空?
係喎你啱 我膠咗

揸機個係男人嘅話成日中空點頂得順
有下場都唔同你講啦
發覺依度大家都好「理性」, 可以色色 可以講依啲嘢
咁啱呢排沙沙成日有素材啫
由得佢地啦 膊頭都無露淨係露個肚就FF真空
Cls

最左咩事 黑到咁
南美籍成員
SSFWL落坑個陣
我以為Mimi係好空靈嘅Rapper
之後發現有啲誤會
勝話齋 天生自有綜藝氣質嘅人

https://youtu.be/2vYwCNWp3Bg

SSFWL落坑個陣
我以為Mimi呢團7個係好空靈好仙嘅Rapper妖精
之後發現有好大誤會
【新聞】2207006 “地球遊戲廳”tving付費訂閱人數+收視第一…話題性UP

tvN綜藝節目《蹦蹦地球遊戲廳》是4名為了抓住逃到地球的月球兔子而聚集在一起的勇士們穿越時空展開的新概念混合多媒體動作冒險綜藝。

因過度執著於遊戲的李恩智、OH MY GIRL MIMI、李泳知、IVE安宥真與眾不同的化學反應,每集都讓製作團隊精疲力從而盡引起觀眾大笑的樣子,受到觀眾們的熱烈關注。

得益於首播後的好評,《蹦蹦地球遊戲廳》在電視話題性分析機構Good Data Corporation發表的6月第五周非電視劇話題性單元中佔據第一位,連續兩周占據第一。

另外,在Tving付費訂閱數和觀看人數都是綜藝節目1位(累計6/27~7/3)。 本月1日播出的第二集在首都圈收視率達到了2.9%,位居全頻道同時間段第一,成為MZ一代新的ONE PICK綜藝。 (以有線、IPTV、衛星綜合收費平台為準/尼森韓國提供)

特別是,以年輕、不知去向的無限能量讓製作組頭疼的李恩智、Mimi、李泳知、安宥真的新鮮活躍讓每集都充滿看點。

在今後的故事會如何發展、更加引人好奇的情況下,在第三集預告中,“我們被丟下了”——被遺棄在曼谷市中心的成員們登場,讓人更加好奇。

為了尋找突然消失的製作組,成員們在曼谷市中心跑來跑去的樣子給觀眾帶來了隱隱的緊張感。 羅永錫PD說“(玩消失之後)製作組進行了反省”,暗示了可能有誰也沒有預想到的結局,讓人倍感期待。

“掉隊事件”的始末和製作組也沒有預料到的地球勇士4人幫的活躍將在第3集中公開。
希望今次節目帶紅咗mimi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞