連詩雅搵到人埋單 但曲尺依然係笑到最後

115 回覆
216 Like 44 Dislike
唔怪得咁多人整容
整容臭閪可以扼男神埋單
條撚樣就威
唐ling都係偷食離婚扮咩清高
真心膠
其實係 曲赤
曲尺好撚型仔呀,仲型過威威豬
以前靚啲
所以連登仔永遠唔洗比人笑
潘驢鄧小閒
傻鳩老MK一件
每個港女後生都會做過好多陰質野

冇得避 好多人只係自己唔知 就當自己果隻唔係雞
嗰時自己爆料比雜誌
連陳家樂咁靚仔都要屌十手西,我呢啲毒撚想屌西真係要等下世
人年紀大左見證到好多野
大家一直堅持娶處女 有朋友就係咁樣好努力去搵真係比佢搵到一個 拍左四年拖都尊重佢唔搞野最後得償所願結婚之後食左佢隻豬 當時大家都鄧佢開心
條女結婚頭兩年都好乖 耐左就覺得悶 加上未生仔條女仲算後生先廿幾歲 就間中會出去去啲私竇玩下飲下野 後來堅持多年零最近幾個月都離左婚 條女當然係出去偷食 唔只一次 仲最後同我朋友講 唔甘心一世人得佢一個男人
香港地太多誘惑 搵到處女都無用 生左仔一樣可以走可以偷食 所以有啲人話情願娶條女後生浦到唔想浦先埋單 某程度上都不無道理 未玩過既好多唔係唔想玩 只係後生無機會玩 一有機會出去玩比人溝 會發生啲咩根本無人預計到
the best come to yet
每一個港男都係等緊幫條玩夠嘅港女埋單
條女未玩夠、未見過世面仲危險,隨時派帽
好似連詩雅咁,食過靚仔、浦精、富商、富二代…
依家終於肯停落嚟嫁人,呢啲先會係好老婆,
好似陸永老婆咁,依家咪幾幸福
做港男就認命啦
其實係真,只不過同舊時男女身份掉轉咋嘛,以前係啲女人等男人玩夠,而家係男人等女人玩夠,咪又係咁。
唐樓獨有 通常都有大單邊
佢老公同佢打車輪會唔會感受到曲尺嘅味道?
咩野口音?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞