終於到我有主子寵幸

525 回覆
9077 Like 63 Dislike
剩係今日紅色暴雨都夠晒危險啦
上面係講緊前題係樓主拆散咗貓仔一家 我覆緊上面話「拆散都唔係壞事」 唔使衝出嚟駁我
樓主自己之前講咗貓媽喺紙皮到
咁依家樓主再重新話佢朋友無見過貓媽 唔係拆散佢地 咁佢話咩咪咩 都fc唔到
其實就算真係有貓媽咁你想點?
而家d 貓b 入左屋成個禮拜,已經無左浸味,就算而家放番係貓媽隔離,貓媽都未必認得
你係咪想樓主同佢朋友掉番d 貓b 出去死先安樂?

至於對貓媽黎講,係好慘我認同
但一來都發生左,二來正常情況下,家貓既生活一定好過街貓,我相信貓媽都會想自己d 仔女過好d 既生活lor
好可愛
不過大得好快之後會變大叔樣
吓 你係咪誤會咗啲咩 我從來無講話要掉返啲貓b出去
我上面係針對緊本身樓主前言不對後語 上面位絲打都話覺得似係佢唔想俾人鬧先嚟話係見唔到貓媽
但依家樓主再問多次朋友make sure真係收編唔到貓媽 好好喎我覺得
其實係㗎,你話有個論點就要抝啫,而家係講緊信唔信個事實,冇咩好抝。

我嗰句想表達得貓B喺紙皮到,但係冇打完整句子,可能大家誤會。如果貓媽都喺紙皮到,咁第一張相應該會見到貓媽,我未弱智到呢頭講完貓媽喺紙皮,轉個頭又話無見過貓媽。

睇完大家留言,我都有催朋友搵一搵貓媽,如果搵到咪養埋,或者討論過點樣處理,其實冇乜所謂。

所以我哋價值觀一直都冇分歧,至於信唔信我,我講埋呢次就唔再講啦。
我明呀 所以我另一個cm都有話你之後有叫埋朋友搵返貓媽好好
不過無辦法一嚟依幾日落雨 可能匿埋咗 二嚟 流浪成貓驚陌生人

Sorry 但係老豆真係忍唔住想影你屙屎
大大力錫一啖,啲奶貓騷味好正
個頭好大
然後兩隻貓會比一個收皮啦你嘅眼神
除左樓主個首穿越千夜
我仲鐘意OP2個首 D-tecnoLife
https://www.youtube.com/watch?v=OQkVXPQXlYg

首number one 真係最正 又帶動到情緒

反而op 火影真係無咩邊首快歌鐘意
錯post
sor 打搞到大家追貓
火影首首聽返都可以up到嘴唇邊
Sorry 要講返句 火影忍者世界第一
搞咗全屋貓網未?
堵塞晒所有窿窿罅罅未?
有虱
俾貓虱咬,會紅腫好耐。
要design過個廳,放佢出籠之前要整

吾系甘巧挽牙麻
快手啲、咁細個真係無性唔識驚。
未整到之前、閂晒窗先好放風。
好qq
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞