Hi 淡友 (1738)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
去到21200就call
棍棍有力
真係研究得好深入抵賺錢
Tsla彈番上黎了
好大既excel檔研究下先
美國佬
其實你呢家見既prediction 都係基於某會員既一個發現
然後掘深D就出左呢樣野
另外 其實有巴打幫我寫埋Script 自動update拎Data計數 無Excel咁煩

呢到臤虎藏龍嫁
所以我會Keep住拋磚改良交流
有埋script咁勁 我睇啲formula都覺得advanced level
解讀個時要小心D 要知佢計緊咩

紅色Expected個Part係建於MP計出黎 用1SD計 佢係搵緊以往一樣state既情形下會係點
用O-MP, HLC state 1,-1黎分

綠色Linear regression
夜晚表現係最好Correlation係-0.8
個Correlation 愈低 有機會個日既Sample Point 唔跟線
簡單理解似每個H有對應L L同理
而C同H/L極相關

藍色就度緊以前紅色估得準唔準再修正 個人最鐘意用呢個
近排有個發現 係當<>1sd會出大單邊
不過記住大部份時間都會係1sd個附近

橙色個part用vhsi range計數 原理同綠色一樣

不過有個得意之處係可以用0915第一口價估 AM H/L AM only
多謝分享搵日得閒認真研究同理解下
Night High:21733
Night Low:21412
Night Close: 21475

Fair enough
咁安全了
好過冇
3個月計到而家賺幾k
唔好做淡
賺多餐茶錢我又走
反手就睇多一兩日
夜期跌到仆街傻好終於要瀨野了
挽又要贏了
有返少少錢聽晚跑馬了
不信任動議唔通過,Boris Johnson 繼續留任
https://lih.kg/3031872

繼續留任,爆升?
有無同路人 網購介紹? 買生活用品 柴米油鹽
怒跌100點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞