[何妖:我想去日本呀] 六月海外賽事討論區 III

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
我窮苦學生
唔識跑淋地叫咩馬王姐
係幾有 但馬體幾靚 同都算平
係爛地
一陣似老豆遲熟大長途, 就係低組別打滾
marju係日本d子嗣始終唔多, 係咪真係咁岩跑好難講
所以平d都正常, 刀仔鋸大樹之選
金之霸血統四平八穩, 加上社台力谷, d馬女質素差極有限一分錢一分貨
金之霸重要係矢作 本初之海同一老母 真係幾吸引 但一口24000
你講個隻係鬼本初之海呀
飛迅神王啫
本初之海老母係kizuna老豆屌睇到我眼花
金之霸配DI 女就直接可以玩到 Wind In Her Hair 3x4
廢老BENCHED
Golden Pal is one of a small but select team of five horses Ward is sending across the Atlantic as he bids to add to his 12 previous Royal Ascot victories, the others being Campanelle (Platinum Jubilee), Love Reigns (Queen Mary), Seismic Spirit (Windsor Castle) and Ruthin (Palace of Holyroodhouse Stakes).
因為一滴SS不冇叻唔叻真係好難講
Rey de Oro, Cheval Grand, satono crown都有第一胎一口揀 大家點睇
rey de oro 社台自己應該都力谷緊
因為一滴SS叻唔叻真係好難講
金之霸嗰隻係400口定500口
差唔多一億本都幾難回
一口馬都係過癮為主啦
贏幾場應該回到
係3000先啱
總額3000萬羊定3000口
總額7000萬3000口
我決定要佢追下打比夢 不過未開賣
7000萬贏場group回本
矢作會幫你密密跑唔傷的話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞