Post Malone-Twelve Carat Toothache

10 回覆
3 Like 0 Dislike

有冇人聽
新專輯
HipHop 推介區
https://lih.kg/2990814
不是hip hop
聽緊 還好 要loop 多幾次
成個專輯好抑鬱
個人口味問題 覺得好一般甚至偏差 不過今日個兩首Deluxe唔差 比起Beerbongs&Bentleys 同Hollywood’s Bleeding差好遠 新風格但唔啱feel
有同感,前三個專輯太出色我都唔係好聽得慣
新專輯得幾首口水歌係有feel,其他有啲難入口
我覺得成張專輯都偏口水歌 冇咩令我耳中一亮既元素 啲beat啲verse既質量都覺得差左唔少 可能因為太中意前兩張 覺得呢張大失所望

I cannot be When I’m Alone Waiting for never算係咁 但hit song個level真係差幾班

B&B: Psycho Better Now Rockstars
Hollywood’s: Circles Sunflower Wow
呢張係I like you同One right now
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞