求教:一通開始收存倉費$100,但戶口有d垃圾又唔消失(以股代息代號),又唔可以SI,可以點做?

84 回覆
1 Like 8 Dislike
我之前轉唔到既
戶口係咪負數?
個時00
要有錢?
姐係我宜家要入左錢入去先,再轉走個碎股?
首先你戶口要唔可以負數,另外$32轉倉費

$100倉費+0.6利息+$32轉倉費

戶口正數你就可以轉倉
屌呀,cls公司
賣左去又唔得
Cls
轉數快 (FPS) 轉賬

一通的FPS識別碼:6327555,帳戶名稱:一通投資者有限公司,收款人訊息:一通的8位數字的客戶編號。如客戶透過轉數快(FPS)識別碼:6327555轉賬予一通及已留下客戶編號作收款人訊息,則不需要再額外通知一通,一通職員會在辦公時間核對有關資料並處理存款申請。

透過轉數快 (FPS) 轉賬,一通帳戶收款不設限額。客戶完成轉數快 (FPS) 轉賬程序後,若一個工作天後仍未處理,客戶可將一通客戶號碼及轉賬確認畫面以電郵通知一通 ( info@i-access.com ),一通職員會在辦公時間核對有關資料並以電郵回覆。
我唔係碎股,係果d 以股代息code,係人地間行根本冇呢個number
一通的銀行戶口資料

戶口名稱:一通投資者有限公司 (I-ACCESS INVESTORS LIMITED)

永亨銀行戶口號碼(港幣)

035-809-777997-100

匯豐銀行戶口號碼(港幣)

004-400-821138-838

中國銀行戶口號碼(港幣)

012-746-1-007849-7

客戶完成轉賬程序後,客戶需要將一通客戶號碼及銀行轉賬確認畫面或存款收據以電郵( info@i-access.com )通知一通,一通職員會在辦公時間核對有關資料。

處理存款需要時間(收到客戶通知後計算,如需核查資料,一通或需更長時間處理):

轉數快 (FPS) 轉賬、本地銀行網上銀行入帳及現金入帳:半至1個工作天

海外網上銀行入帳:1至3個工作天

存入支票:支票結算後

如有任何疑問,歡迎電郵至 info@i-access.com
我用轉數快,10分鐘就入左數到戶口
電話又永世都打唔通
咁唔清楚,你email問佢
屌,我啲股先$2.5,俾撚左$100儲倉,我以為唔賣就自戶轉實物
我碎股40蚊
佢之前都係話自動轉實物寄
總次正仆街,俾佢陰9左
我個隻仲要好似係拆過轉過股
入左錢都唔知轉唔轉到走
太少錢既提實物好過
唔係供股拆供合股比券行收費用都收到窮
宜家點申請?
唔理佢佢可以點
佢不如直接拎左我d碎股去
電話又永世打唔通
唔得咩?
陣間個個月收我$100
話我差會幾佢幾萬點搞
有冇人知除左牌嘅點搞?
在3月31日仍然未提出的證券,一通會作出以下安排:

(一)可以提取股票證書的證券,一通會為客戶提取現貨,一通將豁免一通提貨收費,但仍會收取港交所的提貨收費(若客戶戶口內的現金不足支付港交所的提貨收費,一通會沽出客戶證券以支付相關費用),股票證書將會直接郵寄至客戶結單上的地址;

(二)沒有股票證書的證券,例如內地A股、牛熊證、認股證等,一通將在市場沽出該等證券,在完成交收後的淨額會存入客戶的銀行戶口。

之前明明咁講
之後又變左收存倉費?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞