uh oh uh oh uh oh 肛交比扑嘢更爽

637 回覆
3347 Like 178 Dislike
好撚辛苦呀有人唱未呀屌
想講恐同唔係only about恐懼, 恥笑鄙視都係homophobic既一部分
CLS個腦有AL把聲唱呢個version
啱啱試唱發現有啲歌詞唔啱音 改咗下下 勿屌

我都有溝過女 有扑野兼有咀
卻始終得不到性興奮
落club碰到了He 到J錯左至知
我跟他互相吸引
你這裡碰碰 那裡碰碰 碰到我屎忽
我這個碰碰 那個碰碰 肉棒起了身(嗚)
Try try 跟HeHe相戀才最襯
JJ相交的命運
陪我去格劍和吻吻

我講你知
0-1 0-1 0-1 菊花比陰道更好
0-1 0-1 0-1 直腸緊緊有溫度
0-1 0-1 0-1 JerJer扯多啲又更粗
Woo woo woo woo 就由臀部亂撞裏探討
Tra-la-la
碰到你的ding-ding-dong
啪啪啪啪 肛門擴張
Boom boom boom
再加你的bang bang bang
啪啪啪啪 龜頭噴漿

不必怕將菊花刮花 節拍會就你一下
即使碰出 籮柚血花
潤滑潤滑用KY嗎*
*你這裏碰碰 那裏碰碰 最愛打真軍

我這個碰碰 那個碰碰 勃鳥可更fun(嗚)
*攻守的體位點樣才最襯*
執起番梘的幸運
齊戴上套套來䟴䟴

我知你知
0-1 0-1 0-1 肛交的感覺太好
0-1 0-1 0-1 一起郁開發深度
0-1 0-1 0-1 零跟一相交別怕糟
Woo woo woo woo 從腸道直入裏探討
Tra-la-la
啪啪啪啪 肛門擴張
啪啪啪啪 龜頭噴漿

相戀志在你想
肉體怎可束縛愛及想象
彩色信念擴張
願將這種封建世俗點亮

Uh-oh uh-oh uh-oh
Aye, it's been awhile
Baby you're mine, I'll blow your mind
Cause everything I do, I do it with a passion
Woo woo woo woo
I'm ready for this so just come and hit it say

0-1 0-1 0-1 菊花比陰道更好
0-1 0-1 0-1 直腸緊緊有溫度
0-1 0-1 0-1 JerJer扯多啲又更粗
Woo woo woo woo 就由臀部亂撞裏探討
Tra-la-la
啪啪啪啪 肛門擴張
啪啪啪啪 龜頭噴漿
Ha
留名睇MV
推到Anson Lo自己唱
O 一 O一 O一
oh yeah oh yeah oh yeah
有人唱未
有人唱未
係咪無人敢唱, 驚俾anal 追擊
死啦不自覺係公司唱咗出嚟
笑到噴飯
Respect
痴撚線😂😂😂
卻得不到性興奮個唱法同我跟他互相吸引同埋如潤滑用KY嗎一樣
原曲同段哪一隻同埋留下用左我快唱處理
我覺得樓主個詞依句比原曲好因為字數對稱
同一個音快唱偏向為左填詞先會咁

本來四腳獸誕生係啱音
最愛打真軍反而先係錯音
你可以唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞