[歐聯second half] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1766]

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
講真 猁踢highline鍠多謝都黎唔切
多咁多位俾兩隻翼跑 條中場又唔怕你逼搶 賓周hold波又勁 話咁易就彈到去兩翼
猁點都唔會縮後踢,卡吐上身俾安76搏贏咗

睇精華好似蘇蛇啲波咁,全場龍門上身,前面靈光一閃搞掂
佢前過幾隻龍啦 之前果d發哂癲
決賽你想熱血咁輸定悶悶地贏
講經咩 猁狗咪一樣大把chance 上半場撳住砌

猁狗好運少少 到時又唔係咁講啦
佢地套波就係踢highline梗係唔會轉啦 但係踢highline一對啲強隊就係會易啲俾人punish
鏝如是 對熱刺俾son kane打爆
佢逼搶又未夠逼到鍠係咁失控球 highline蝕底好多
利申:讚成我曼照跟現代呢套
尋日世一右閘比人一嘟就過任爆真係盡顯功架
鍠狗自己都柒過單刀 多打少啦
鍠少成倍xG照贏 隊隊都係咁 贏哂xG輸波
不過下年鏝有布歐應該冇得笑
你自己數下猁狗幾多球golden chance啦

咁都可以講到係highline踢法有問題
唔洗講咁多,早幾日都有隻利狗咁講

比我屌返佢,上季第三又無冠都係串隊第二既輸歐霸無冠啦,同人講資格
不過我都支持痢繼續死用埃及文
出面d狗迷以為我地會因為佢地笑我地4冠唔到好傷心
但其實我地過去廿幾年輸慣 今次輸真係無太大失落
反而見到d仲以為自己係強隊但過去10年都係二線既狗迷係咁搵位笑我痢就覺得好好笑
有幾自卑先做到
真係唔明佢邊忽世一
對面卡華積點睇都高佢一班啦
鍠呢d級數就係猜得返出黎 就算一腳彈長傳都好撚準
卡華積啲硬件退化哂 但啲經驗好撚好
卡華積呢兩季都多傷,但贏經驗
因為自卑所以笑猁
尋晚頭30分鐘都好多誤傳 半場都過唔到

反而入完波踢得仲放咗
大家好
我想回歸開Po
有冇人支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞