有冇試過fwb

44 回覆
15 Like 99 Dislike
有色心又冇色膽 正一廢柴
仲講到大義凜然咁
見到都想嘔
我鍾意我女朋友我只係性方面唔滿足
起底 負評 上一頁
ching 你知你鍾意就唔好呀
終有一日你要係兩個之間揀
到時你會生不如死

聽我講 有決心分手先去馬 如果你覺得同女朋友仲有彎轉 就唔好搵第二個

呢d引誘你要頂得住呀 係難架喇
分手啦
食住個勢 唔好比佢停👍🏻
要揀一定係揀女朋友,我唔係想同個fd發展,係想同佢有性關係,填補女朋友比唔到嘅滿足感
到底有冇男人唔介意女朋友冇波
太熟嘅人好難會鍾意嘅,要鍾意嘅一早鍾意咗,同唔會做到好熟嘅fd嘅我覺得
冇色心仲係咪男人
咩cup呀你條女
用碌撚諗野
幻想總係美好嘅
既然你係想繼續同你女朋友一齊
就唔好咁戇鳩再進一步
隨時你個friend 講晒比你女朋友知
你就玩完
你既然係咁覺得 要諗下萬一真係沉左點算
感情既野好難講 你無野 可能人地有野
到時人地傷心 你都唔會好過
萬一是但一邊有左感情 你係咪可以做到咁決絕先

我見到你呢度既回覆
覺得你應該都會去試
我好明白你既心情 大家都有j 滿足唔到肯定係想搵野發洩
但仲有好多其他方法解決丫 辦法總比困難多
信我 我見證太多呢d情況 呢個險你真係冒唔過
咁如果你條女厭你太短滿足唔到佢,咁你又比唔比佢搵fwb填補下滿足感
食還食 食返大家識既朋友仲要想fwb 真心on9 一下反面爆你大鑊 佢冇任何損失 你就輸左個女朋友
要搵女朋友比唔到你既需要 一係搵sp 一係叫雞 兄弟出黎玩都玩得醒少少啦

提醒返你
無ga

正如打真軍一樣

係好撚爽

但你就要承受性病,搞大人地個肚風險

唔好諗住心存僥倖

因為人有犯賤

一日唔瀬野

一日都好難收手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞