屋企換水龍頭整到成督屎

596 回覆
1337 Like 42 Dislike
已經算小事,我廁所翻新,2個廢老爭話事嘈大交,之後唔聽我意見又同我嘈足足嘈左一個月。

結果就係災難,自把自為唔聽我,貪靚選左一隻唔防滑拋光磚濕水就滑到仆街。佢自己都仆幾次之後,我上網買防滑劑自己塗落地磚,啲防滑劑乾左會有一撻撻白色粗鞋面,十分防滑但醜樣過未裝修之前,個廢老心知肚明但又多多野講,唔認自己搞pat屎出黎。

縮細企缸位都要放將洗衣機由廚房搬去廁所。點知濕氣重,2年唔夠就壞一部洗衣機。5年換3部洗衣機你有冇見過,買洗衣機都買到窮,之後加裝浴室寶長期開黎抽濕先無再壞。之後又屌電費貴,side電...

又因為企缸比之前細左,用落先發現唔方便唔舒服,2個廢老又因為咁樣嘈交嘈左成幾年,互相指責係對方責任。
你信?
開頭話自己響房瞓緊唔知佢哋攪到咁,之後又話自己全日唔在場,佢間房係咪響第二個邨
樓主幾歲先由大陸落嚟?
連登仔真係大部份都係社會低層垃圾
怪唔之得日日都想世果末日 打仗 樓爆
樓主加油,家家有本難諗的經。
邊到出世、投胎做咩人大家都控制唔到。
投到有錢人就好彩,家道一般嘅唯有調整好自己心態去迎接人生嘅挑戰。
網上鍵盤戰士最叻就憑幾張相話人,樓主加油

Btw,想睇廁所
繼續吹,本身咩都你整你畀錢,佢哋點會又忽然走去買水龍頭仲要整埋
可憐之人必有可惡之處
爭咁遠
一個人買,另一個人裝?
佢哋陌生人嚟?第一次聽咁樣表達自己屋企人

樓主自己整衰咗就認啦
人地層樓起碼值幾球
你有幾錢身家
執完都係咁你唔好去死,地都冇抹過
好多人鬧樓主,但佢地唔明屋企人又蠢又懶又邋遢既感受。I know that feels
你都on撚9,唔清潔唔執嘢畀你住半山豪宅都係狗竇咁撚樣
舊唔緊要
乾淨重要d
你廚房張圖幾有feel
你咪又係憑幾張相覺得成家人欠咗樓主,樓主自己完全冇問題。
如果個個住新樓會覺得係好怪
住耐咗就唔覺,有啲積唔係你話抹真係抹倒
你試過你層樓住夠40~50年你唔出錢出力執睇下到時係咪仲係咁靚仔
你見到佢有啲位已經有執,有啲位都有抹,鋅盤都算乾淨

不過連登依度講到大家好會做家務好乾淨咁,又話人窮
但現實好多故仔依個男人唔做家務,果個又話女人房好恐怖
咁當然新一代愛乾淨係好事
紅威寶
有幾出奇呀
原來勞工牌仲有得賣
睇得出樓主真係花咗好多心思respect
不過樓主真係揾到錢盡快搬出去好啲
咁嘅樣你識到條女都唔敢帶番屋企啦
一個月多30蚊都慳
唔好換水龍頭
投胎換物種啦
平行世界 犀利!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞