Virtual Youtubers討論區 (2175)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
好想買隻杯 不過再買杯 日日換都用唔哂
就條呆毛
睇完第一季之後無睇
唔啱口味
頂帽係咪mount 落果幾個團子先搞成咁
因為要就條呆毛

即刻明晒
full set 11500
對波
勇者之章好睇

但大滿開之章爛左
唔識著衫 唔識戴帽 唔識著襪
如果個rbc蝴蝶結轉番做貓尾/長披風應該會更正
個個都話色唔起唔色但我色呀
呆毛太硬淨冇計
笠唔到
乜佢唔係唯一一個miko復歸無出聲嘅人
唔係唯一一個會長畢業乜都冇講過嘅人
會長畢業配信期間打LOL
Ina畫圖俾佢乜表示都冇
呢啲唔算仆街野?
更加唔好講咁多百鬼組等佢
佢話消失就消失幾個月 令到幾多人失望
你有自由唔開姐都唔係令到你啲fans成半年得一兩次stream睇啊
仲有成日復歸返嚟就喺度喊 喊完又工商 工商完又讀唔哂sc 真係當你d fans atm咁喎 都唔撚明點解佢可以咁多人不離不棄 成班中撚晒毒咁淨係識講大小姐可愛就行了
咁撚唔識人情世故 啲人美其名叫佢做最自由的女人
次次睇到都得啖笑

我唔中意佢嘅程度唔係落後水好多
因為D仆街野我唔會睇水鬼台solo;
佢兩個開唔開+fans點諗關我鬼事,
同樣佢地解釋唔開台我都無咁得閒理佢地真假+講咩狼來了/收租
好多人都係因為唔care所以唔會得閒幻想咁多野
然後就會有班人話你孝子冇獨立思考
都真係好多人唔care 呢度都係啦
不過我中意木口其中一大部分就係d members相處好wholesome(可能都係因為咁我最鍾意天使)
所以上面百鬼做嗰啲嘢我真係睇到眼火爆
百鬼組做甘心做atm都真係唔輪到我出聲嘅
不過我忍咗佢好耐 又見到呢度咁有人幫鬼講好說話而唔提佢做過呢啲嘢所以不吐不快姐
同埋我次次見到百鬼d同接同sc 我個人會燉啲努力開台但又底邊嘅holomem唔抵囉
我都冇心引戰 唔想阻大家睇miko 只係有啲嘢真係不吐不快 大家見諒

完左先講
見你咁認真覆兩句,鬼不嬲都係不理世事果的人,你而家問佢六期有咩人,佢都未必知
Miko同會長,佢冇出聲可以話佢唔讀空氣,但絕對唔係罪大惡極,佢冇做任何小動作
lol果單仲好笑,先唔講有冇人可以肯定個account係佢先,佢又冇開台,私底下做咩關你咩事

唔鐘意未唔睇唔理,睇個v搞到自己冤婦咁有咩謂

至於公唔公平,呢個世界從來都唔公平
咩事
無計 鬼叫佢唱得難聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞