海茵莊園今日推售312伙,暫沽10伙

142 回覆
88 Like 4 Dislike
明明gogogo

點解啲人咁on9唔買
痴撚線,成2萬
24000呎抵啦,通關就直上34000架啦,要買就快啦
垃圾發展商,垃圾位,垃圾景,垃圾則
搏吓3年後升囉

唔貪點搵錢
係加價4%呀 6柒

(星凱堤岸新推3個付款計劃
加左樓價4%)

推左一個一按85%建期plan,首18個月免息免供,呢個plan-1%,即加左3%多左一按18個月85%免息免供

多左2按30%建期plan,首2年免息免供,所有大細單位可以用,照訂價(跟之前建期plan一樣優惠,係送個2按30%2年免息免供比你)

多左210天成交plan-2%樓價優惠,所有單位岩用(之前360天成交plan -1.5%無左,建期plan都無左,即供-4%plan都無左
發展商提供高成數按揭比啲打算拎少少首期嘅買家好正常啊
5球入左開放式個D 點好
去貨慢到呢
冷靜啲
中堅ching想笑呢條唔識計數嘅傻鳩咋

我係aa狗仲咁得閒上連登咩 出去拉多幾個客 開多幾張單唔好
你覺得班aa上連登會多左生意做咩
垃圾盤還要開到23k一呎,老老竇竇,我買啟德都好過呢個19康城喇,畢竟啟德市區始終係市區
講L錯,康城對面
佢首輪賣得好 但虎頭蛇尾 加左價加推 點知而家無人問津
出埋2年呼吸plan都係賣得10伙
D好嘢都俾人買晒啦,貨尾加佣推啦要
不過都唔排除啲人等11期
屌你我笑撚左出聲
班cctoy真係好鬼煩 樓都未買過又成日指指點點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞