彩虹冒險討論區

221 回覆
18 Like 1 Dislike
一定勁lag
頂級神風劍, 幻乂覺
我係佢frd 子, 幻乂覺
打錯. 思乂覺
依隻game 根本就係交易game
666 頂/次好易合
之後可以瘋狂換677裝 或者666 30金
677裝又可以換7魔
有時好彩777風火裝又換到778 或者787土裝
換換下好快就換到999裝
依隻game係我唯一一隻被人呃嘅game
交易上限999張卡,三個欄位
果陣想要唔記得風劍9定火杖9
要分2次交易先比得哂幾千張卡
仆佢個街,條友一交易完第一次即刻off 左
從此唔再相信人
後尾更新改咗上限9999啦
我多數都係裝trade 裝 好多on9 台仔做水魚 trade trade下就999裝
有冇人記得避雪球高手 逍遙楊過?
基拉仔係唔係主要玩水裝
維護左勁耐之後執粒
你要上私服官網睇睇 或者自己試試
咁呢樣真係唔清楚了,純粹對佢個名好有印象

水裝太多人用,車輪都好多水女+弓甲
淨係記得佢成日LAG
依稀記得佢好似有把水劍好屈 但唔肯定
玩彩虹Lag機 日常事
台狗港狗屌到飛天
SP Gen會多少少
真心唔知但後期己經無咩台灣人
打任一場差唔多一千卡 好快999
有無得用高級角色?
佢有個每日任務系統
完成佢嘅條件有coins
D coins 可以買金 買高角 好似係
我都係岩岩玩返
請問2-2fusion 有咩用
你講skill 2-2 card

官網咁寫:

Skill Fusion
Item Name Information
Skill 1 Card Changes the first skill on an card. The skill effect and percentage will change.
Skill 2 Card Changes the second skill on a card. The activation percentage and effect percentage will change.
Skill 1-1 Card Changes first skill on a card. Has a higher chance of landing a maximum first skill stat than Skill 1 or Regular Skill Fusion.
Skill 2-1 Card Changes the second skill on a card. The activation percentage will NOT change, but the effect will change.
Skill 2-2 Card Changes the second skill on a card. The activation percentage will change, but the effect will NOT change
火劍9?
乜撚野黎
10lv裝私服特有
Btw 私服突然多左人 你班連登仔靜靜雞玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞