今日有個fg見工個CV寫左打齊三針

211 回覆
1046 Like 72 Dislike
咁大口氣話支針冇影響 邊個講?
初期爆果時都未有針 仲要班鬼佬係度笑口罩撚
就算keep住有人中 帶口罩/針果D保持住冇一次過爆絕對有好處
都係果句 我滅共之前支苗數據係靚
你身體差 宗教又好陰謀論又好 唔打針冇問題架
出事邊個負責? 外國咪有賠錢 邊有苗係100%安全
你一出世BB仔打果一堆都有可能死架啦
btw外國有選擇權 最多比外國班大眾苗撚話你自私 你死你事
香港九成反苗撚係因為比人逼先憎支針咋嘛
個病幾年咋 想咁快有完美疫苗會唔會太大諗頭
仲要識變種
銀行要跟金管局,所以算焗
影人地cv jm9
你個fd 叫你放佢上去連登比人笑? 用下腦都知唔會啦
有CV 唔打針又話人唔打針 , 777 萬歲
推撚到個hr仆街
打齊九價 建議打
佢冇公開敏感資料應該冇
但比公司知道應該炒硬
呢個講法同六合彩一係中一係唔中 所以係五五開一樣 真係好科學啊
柒咗就縮啦點撚樣同意呀
你問佢可唔可以放佢句野上連登?
HR冇專業資格同訓練,好多人都口疏到爆

律師、會計都一定日日見到好多9嘢,但佢哋一定唔會成日網上出post笑人

尤其連登咁多audit狗,如果佢哋好似班八婆HR咁,一早世界大亂
有啲公司真係係job application form 要人寫埋

考下excel 先
枝針好安全
2年先出事賠左1單200萬
Word excel PowerPoint笑死⋯廢到
珍 成日聽到hr笑9人學歷低/毅進仔
打針前後嘅死亡率有無計
打針前後嘅重症概率有無計
打針嘅副作用率係幾多有無計
打針前後嘅傳播率有冇計
請提供你嘅data去證明 點樣都係會中法 而唔係鳩噏 打針有副作用唔打就無所以唔打好啲
竟然唔轉做pdf先send
就係數據prove左保護能力>副作用丫嘛
冇架 都冇乜好講 係香港你信又好唔信又好都係要比人逼
第三針效用已經打哂折都要打
唔怕蝕底
Fg》事主同意〉朋友

Okok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞