有冇人activate 唔到windows 11 pro

40 回覆
2 Like 4 Dislike
用install key update 咗pro 先
https://isite.tw/2015/08/20/13580/2
你係OEM /FPP?
終於搞掂咗
唔該曬咁多位
How?
樓主潛水
估計係眼殘打錯字
大家俾樓豬撚左成晚
打上microsoft 影曬product key 比佢先得返
仲有係down 咗落嚟嗰個iso file,第一頁個setup.exe 係唔會出紫mon 叫你入code,要撳入去file 入面搵另一個setup.exe 先出到紫mon,再加microsoft 幫我開咗個case file
影曬單據 key 比microsoft 先activate 到
上次打去條友淨係比windows 條link 嚟
大家如果預到呢啲問題記得chur 住個客服
開咗case file up 返單據
證明你係買咗正版
如果唔係當你狗咁撚
Activate 唔到都小事,activate 到11,但竟然USB Plug samsung mobile 認到samsung,但sony mobile 認唔到........

申:windows 11啱啱update 咗之後認得番。好彩冇破口大駡sony。MS win11 聽聞好多問題仍在update 中。搵live customer 做UAT真係好L唔道德
淘寶啲OEM key都係十幾蚊,點讚
個問題係
個bug係無人揾到個陣係唔存在, 姐係件野係無bug
似係做UAT scope唔夠全面啩。如果唔係老母板瓜柴(win 10),都唔會去買個win 11 license 裝落新板度。明知MS 新嘢兩年未夠嘅,正路都.......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞