[屯公四重彩]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (10)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
到底一個月可以塞幾多次

到底一日可以塞幾多次
到底一個月可以塞幾多次

應該問到底一個月會唔塞幾多日
應該易計d

佢老母
屌又遲到
上次俾人問,點解唔坐閪鐵

如何一句激嬲大西北人士
邨巴撚改行連翔道
屌又遲到

如何一句激嬲大西北人士

日撚日遲到就會比人問
屌又遲到

如何一句激嬲大西北人士

D 弱智以為屯門好細,屌住小坑點撚樣坐閪鐵
淨係識塞車
呢個post都就黎半年
到底一個月可以塞幾多次

應該問到底一個月會唔塞幾多日
應該易計d

前排都無咁塞 呢排唔知搞咩
淨係識塞車
呢個post都就黎半年

推到唔塞
屌又遲到

如何一句激嬲大西北人士

駁返佢就會話keep住唔遲到係你應有既責任
屌又遲到

如何一句激嬲大西北人士

On撚鳩,炒車邊預到
試過收工時間塞醫3個幾鐘
屌你老母過左公路以為塞撚完
去撚到荃灣繼續塞
屌又遲到

如何一句激嬲大西北人士

On撚鳩,炒車邊預到

我唔知你會有幾唔方便啦,不過搭西鐵真係容易d預時間,我知有時都會壞,不過點都好過你日日塞丫

(我阿姐,2017)
屌又遲到

如何一句激嬲大西北人士

On撚鳩,炒車邊預到

我唔知你會有幾唔方便啦,不過搭西鐵真係容易d預時間,我知有時都會壞,不過點都好過你日日塞丫

(我阿姐,2017)

人地屯門都準時
點解你唔得
(我呀頭)
屌又遲到

如何一句激嬲大西北人士

On撚鳩,炒車邊預到

(我阿姐,2017)

叫佢搬去你屋企返一個月工咪知有幾唔方便囉
屌又遲到

如何一句激嬲大西北人士

On撚鳩,炒車邊預到

(我阿姐,2017)

叫佢搬去你屋企返一個月工咪知有幾唔方便囉

其實唔係唔方便,不過塞起上嚟會仆街囉
同一班車最早八點八返到,正常八點十一,最遲十點
又試過搭遲咗一班點知八點十就返到
青衣出尖咀邨巴,塞左45min
青衣出尖咀邨巴,塞左45min

多謝炒車撚
頭先9點左右奥海對出差d又炒,有條揸架19mk車cut線,後面架model x差d炒屎忽
班友根本一日唔撞死一日都會亂咁衝,今朝行葵涌道上老龍,有架七人車見葵涌道去美孚旺角果頭塞,即刻cut入老龍果條線,佢再遲一兩秒應該炒上去
渣左咁耐車好想試下屯公撞車拉龍係咩感覺
渣左咁耐車好想試下屯公撞車拉龍係咩感覺

定好吉日記得通知所有巴打請定假
班友根本一日唔撞死一日都會亂咁衝,今朝行葵涌道上老龍,有架七人車見葵涌道去美孚旺角果頭塞,即刻cut入老龍果條線,佢再遲一兩秒應該炒上去

呢班撚樣最慘又撞唔死
最多都係架車total loss
轉過頭又買架垃圾錢7繼續撞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞