睇戲踢凳嗰啲仆街真係好惡頂

12 回覆
8 Like 0 Dislike
今日諗住開開心心睇多次套奇異女俠玩救宇宙 點撚知後面條友睇咁耐就踢咁耐 我睇睇下忍唔撚住望一望去後面睇下條友咩來頭 點知原來係四五十歲阿叔 望撚完佢停咗一陣點撚知過多陣又開始踢我張凳 幾廿秒踢一次咁撚樣 去到臨完場都仲要踢多幾下 好心幾廿歲咪撚成個細路仔咁郁嚟郁去 我adhd都唔撚係咁樣睇戲啦下話 好在唔係第一次睇呢套戲 如果唔係真係掃撚晒興 睇戲比人影響嗰下出晒戲冇辦法100%enjoy套電影真係好撚慘

btw睇戲中途玩電話嘅都係好惡頂 玩電話都算 仲要較到個mon鬼死咁光真係冇品嘅極致

最後祝各位睇戲唔會遇呢挺人

冇 純粹想發洩下
sorry for 1999
俾我會當面問佢踢撚夠未
d人真係好撚無禮貌
呢十年係多左好多閪人
我睇戲永遠只會平日睇
揀有空位淨既場
有咩唔對路我就會自己轉位
坐前d都無所謂
無用,真係完全靠彩數,有時諗住果場唔會有呢d撚樣,偏偏佢地就會出現喺你後面,有時你預實領野反而無事。之前禮拜六睇蝙蝠俠,有細路諗住實領野,點知個細路好安靜,所以真係無得計。唯一辦法就係遇到踢櫈撚時屌柒佢,但呢d阿叔實唔認衰,最後你會做左醜人,成間院攬炒。
望住佢講再踢打撚柒你,佢就唔敢踢

利申:唔夠膽講
戲院唔啱 張櫈應該搵嘢圍住
你打依段野有冇陰陰嘴笑
樓主應該要求戲院賠償
屌你老母恰9我毒撚
戲院: 後面個客憑佢本事踢樓主 點解要賠?
戲院冇保護好樓主
如果有得坐最後果排就一定會揀入戲院睇,冇得揀我寧願上網睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞