孫興民已經返到韓國。。。

356 回覆
1069 Like 33 Dislike
亞運金牌啊~~~之後再服6星期基本訓練
係中國(韓國) 先啱
緊係話邊個都唔識啦
依個榮譽夠佢J一世架啦
IU 表示, 今晚下面又多精了......
https://www.youtube.com/watch?v=yFxzwx7zCDs
呢段SON話有聽BTS
https://www.youtube.com/watch?v=LNR2iyZAYo0
然後呢段出現係BTS綜藝
韓國成日互相宣傳大家文化,勁團結
當然同足球無得比
但上面有人連溜冰都攞黎講
酸仔係幾靚仔
識閪佢咩韓妹
韓國有孫興民
但我覺得日本平均實力係強過韓國
上屆世界盃都入到十六強
但黎緊世界盃佢要打死亡之組
好似有份踢歐洲啲高級聯賽嘅日本人多過南韓?
應該係,聽講日本球員為左提升技術,就算減人工都要出國
唔知返左黎會唔會上下綜藝
中國班垃圾就死留喺中超
政府好似直情俾錢叫你出國踢
好似話一個健全嘅足球國家,你唔應該只得最高級個啲夠洗,你次一兩級都要夠食先可以長期慢慢培訓人才,即英國你就算入唔到英超,你英甲份糧都夠你生存,但強國就資源集中晒喺中超,其他就無架喇
以前有外國球會想買支那人 但支那球會同足總勁撚大咬唔高價唔放人 球員又嫌三續四唔係大聯賽唔踢
無女都要比支那人渣乾渣淨先有得去西班牙 但已經老撚左
又唔好咁守舊,攝衫唔係韓仔先做啦,有身材既話攝衫都可以好型
無女算係清泉,以前已經想出國,但係唔記得球會/足總唔放人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞