[意甲 查漢奴古:0 卡斯迪利荷:1]AC米蘭球迷討論區 300

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
仲未計適應
不過牌面上中中有佢同普碧加,買埋連拿度既話應該都唔使太愁,除非傷既姐
我地下半季穩定到好跨張
殺晒上遊強隊咁滯
好在攞左假
最癲係尾呢幾場竟然全殺,真係好勁
now好早cut左,一棒起盃就cut
Leao carry
真係快手續約
其實巴謙返皇既話,都算係轉433既時機
不過皮daddy用成點又另一回事
同埋右翼更加唔夠用
前半季42分, 後半季44分, 今年皮蛇後面有d贏得險但攞分係多
今季就算入唔到波基本都防守穩定
我都係,雖然知0150完場,但肯定無可能咁早訓啦,either 睇捧盃或者事後dum春
bein 都播埋棒先
官方youtube自己有
錢狗咁愛米蘭 有咩表示
now係唔係趕住播下一場護級大戰?
米蘭市仲好熱鬧
查狗會唔會成個月唔出街
我已經急不及待開定下一個post啦
建議直接返土耳其
我係佢就直接退休
依家啲打法,簽人都似433
26&97 - AC Milan are the youngest team to win the Scudetto in Serie A in the three points for a win era (26 years and 97 days on average considering the players used in 2021/22 campaign).
番土耳其避下風頭先
人地一去隔離捧兩個盃呀你笑鳩人?
[相隔11年] 意甲冠軍AC米蘭球迷暨意甲亞軍查漢奴古討論區 301
https://lih.kg/3014198

最後,希望米蘭嘅好運可以分少少俾我家中嘅小動物
成季剩係輸4場其實都幾癲
費倫西瓜皮自爆 拿仔spezia黑哨
加上今季好多1-0 進攻有時無力 至少防守搭救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞