中華民族到了要分裂的時候

125 回覆
620 Like 23 Dislike
三國個士燮由頭都尾都睇到,最後打都無打就投

南越人最威威都係秦朝最尾差南越未統一,北方人水土不服,打遊撃秦始皇死咗都未統一到,之後玩民族同化先歸化
美國佬本身都係唔同國家/地區有軍事基地,有成百幾個
係日本,南韓,甚至英國本土都有軍事基地
香港個位本身就好靚,係南海北邊,控制南海航道既重要據點,而南海航道係日韓生命線,香港個位係中国地區向南既出口(另一個係向東既出口,上海)
二來如果中国分裂成咁,美帝身為世界(黑)警察,要搵個近近地既基地控制局勢,最少唔好比中国亂局擴展出去
三來英國係美國既最親密盟友,美國佬係印度洋既軍事基地都係英國既屬地上面,加上美國係香港都唔少利益
福克蘭問題,一來英國佬自己都搞得掂,二來美國佬唔想歐洲人掂任何美洲既野
邊間教會
我同李家超返同一間教會
btw,佢除左lady killer,交齊功課之外,佢唱聖詩都好好聽嫁
將「中華」換成「支那」就perfect池
你共我,他或她,都一起分裂它
純問啲旗色同設計,香港點解係藍上白下嘅?有咩意思?
張圖唔係我整既,但我諗係因為呢個吧?

【藍白旗】我地要融入群眾 暗號先係最重要 唔好要旗
https://lih.kg/1262716
支那解體,唯一出路
有咩分唔分裂
成個國家只信騙子
一係一齊撈偏一係自己睇路
National security department is watching this post

已報國安,睇樓主仲敢唔敢反中國
我而家係巴布亞新畿內亞,你叫國安叫王毅過黎訪問既時候拉我啦
中國分裂,唯一出路
唯一出路
台灣100% 係中國地方 咪撚玩 你黃還黃 咪做漢奸
咪撚on 9啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞