英國國防部:俄羅斯已將「Terminator 殲滅者」投入頓巴斯作戰!

95 回覆
24 Like 3 Dislike
一啲都唔似天啟。我果兩碌粗壯巨炮,型到出汁既紅黑塗裝呢
真係就咁兩枝機槍仔你繼續畀人開罐頭啦
咪即係防空炮車拆咗個雷達
仆街
炸撚左個出口
車臣軍備同歐美軍備比?
https://www.youtube.com/watch?v=_s0tA9v00AI
天啟1000HP,對裝甲部隊攻擊力每炮100,天啟每次攻擊射2炮,即係一次攻擊200攻擊力,有自我回HP能力
光稜200HP,對裝甲部隊攻擊力50
天啟只要2炮都中,就可以一次攻擊殺一架光稜
但光稜要20次攻擊先殺得死一架天啟,仲要天啟識自我回HP,即係除非可以20架光稜同時射一架天啟,否則只要過到1秒,天啟就可以捱多一次
頂到幾多發NLAW
根據電局隻terminator 最後都會化為烏有
你拎車臣同烏克蘭比?啲反坦克火箭炮多到一人拎幾支
次次係連登睇一大班未撚打過仗,連槍都未渣過既人係到討論軍事就覺得好撚好笑
証明佢都唔係咁聰明
淨係識講打講殺
諗真d 唔駛每個男人一隻
派少d 等d男人為左爭佢而自相殘殺仲慳水慳力
仲未出基洛夫空艇?
即係我未做過官, 就唔可以討論李家超??
笑緊你地廢啊
根據 endgame 係對原本 timeline 冇影響
即係你打過仗,渣過槍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞