櫻坂46暨日向坂46交流區第三百七十八回 渡邉理佐卒業おめでとうございます!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
請人好低成本啫
但反正少人唔斌差下玩陣無選拔曲

而家肥秋9寫算
舊時咁有心
#櫻坂46 メッセージ送信数TOP10(2022年5月)

→🥇#増本綺良 162(4ヶ月連続)
→🥈#井上梨名 123
↗︎🥉#大沼晶保 121
↗︎ ④ #大園玲 107
↗︎ ⑤ #小池美波 104
↗︎ ⑥ #守屋麗奈 104
↘︎ ⑦ #幸阪茉里乃 98
↗︎ ⑧ #遠藤光莉 97
↗︎ ⑨ #上村莉菜 93
↘︎ ⑩ #松田里奈 93

https://twitter.com/sakurazakaclub/status/1533263381855338497?s=21&t=iRe3VJd2jmelBewWFAsH0g
https://sakurazaka46.com/s/s46/news/detail/E00106

7月21日(木)日向坂46
7月22日(金)櫻坂46
7月23日(土)日向坂46
7月24日(日)櫻坂46

※7/24(日)の櫻坂46公演の中で、原田葵の卒業セレモニーを実施いたします。
※6/28(火)に卒業セレモニーを行う、日向坂46・渡邉美穂はライブに参加いたしません。
姐係冇欅歌啦
其實咁樣排法,就已經唔係w-Keyaki ,何必仲要用依個名
仲諗住有一日可以滿足曬兩個願望
會唔會連欅詩都冇今年
24係葵畢con點都有欅歌掛
芭蕾與少年
咁話唔定有機會賣網上live
嘩好賺點解唔賣
垃圾
請埋三期個人數仲尷尬,又多幾條友擺係到
一定有都唔洗問
但佢搞細畢業禮係咪好似梨和同守屋個次咁得2首?
上年都係掛欅名呃人睇
點知得欅詩一首 今年都一定係無驚喜啦
https://twitter.com/sakurazaka46/status/1533299126091534336?s=21&t=IdMeKRKm6jZaf9sTcyGZjw

要係同時兩隊嘅fan club會員先可以先行買票,邊條友諗依條橋出嚟
snf:
驚喜係無驚喜啊
驚唔驚喜 意唔意外
叫得W梗係W賺錢
唔俾假希望已經係最大驚喜

放ac可抽con有意pm
下星期櫻轉係葵b最後一集

今次卒得都算幾低調下,唔知係咪佢意思嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞