試當真(試咪)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (51)

1001 回覆
23 Like 182 Dislike
有無人可以recap 吓個fb po 講乜
咁mild嘅批評都del?
唔太好喎
過份左喎
之前 DC 都有人屌過 fb admin 唔理 spam post, 廣告, irrelevant content, 但就勁快del晒啲屌NTR同批評嘅 post 。

不過之後條友就俾班dc 盲粉屌埋一份。

今次咁都del po, 如果係真都幾肉酸
成日抽住句真心話台既野唔好爆出黎
但今次呢句明明好小事
講出黎都唔係咩大不了姐
但就會係咁俾人狙擊CLS
原因係爆真心話台嘢?
咁咪edit下再出囉唔計嗰part其餘意見都好理性啦
其實依家view 真係低咩? 近一個月都仲有二廁人生呢類過百k view , 舊片多view 會啊會只係放得夠耐累積view 數多咋?
二廁人生落左廣告
咁其他片都有~70k view , 唔差丫
啱啱開台個陣唔止
講緊係個channel究竟接觸到幾多觀眾
同緊幾多觀眾互動緊

不過我相信出返條試玩毛 應該救到呢個問題
試玩毛我暫時覺得每一條都好出色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞