正式宣布twice 同 blackpink 就係下一隊snsd 同 2ne1

214 回覆
19 Like 90 Dislike
一隊首日係日本賣五萬隻
一隊新歌上埋billboard 前列位置
屈g
Twice?不了
黑粉真係正
Twice?不了

🤙🏻jili jili🤙🏻
黑粉真係正

佢地d 衫好正
bp正好撚多
邊能個snsd
Twice
邊能個snsd
Twice

snsd = alan
twice = 學友
日本賣五萬隻其實算咩成績?
咪玩啦 2隊都未夠班囉
利申 sone once
日本賣五萬隻其實算咩成績?

贏bts
同exo小分隊差唔多
咪玩啦 2隊都未夠班囉
利申 sone once

林三歲(允兒)
最後勝利應該係black pink

本身我都以為2ne1可以走得好遠
屌你老母 仆街豬西minzy
你話TWICE有得同少時比.我都還可以認同...但BLACKPINK點同2NE1比就好似有啲距離囉...雖然係好正,暫時啲歌好型好搶耳...但來來去去都係泰妹RAP 一輪咁囉....搞笑又唔係好得...咁耐連團綜都未有!
仲有TWICE都話進軍日本吖...SNSD同2NE1都叫向國際進軍...

咁BP 你話可以去邊?
你話TWICE有得同少時比.我都還可以認同...但BLACKPINK點同2NE1比就好似有啲距離囉...雖然係好正,暫時啲歌好型好搶耳...但來來去去都係泰妹RAP 一輪咁囉....搞笑又唔係好得...咁耐連團綜都未有!
仲有TWICE都話進軍日本吖...SNSD同2NE1都叫向國際進軍...

咁BP 你話可以去邊?

咁BP遲成年出道,有咁嘅人氣,外國又有咁多飯都算係咁啦

利申:once,但係今次覺得마지막처럼真係好正
最後勝利應該係black pink

本身我都以為2ne1可以走得好遠
屌你老母 仆街豬西minzy

女團講咩最後勝利丫
強如少時都係得小數撈得好
邊能個snsd
Twice

snsd = alan
twice = 學友

學友>alan

咁BP 你話可以去邊?

billboard 都算外國其中一個指標啦
再唔係泰國囉
bp d youtube佢地貢獻好多
2隊都鐘意 但bp>all
2隊都鐘意 但bp>all

兩隊都鍾意ho ball
不要侮辱2ne1

咁BP 你話可以去邊?

咁BP遲成年出道,有咁嘅人氣,外國又有咁多飯都算係咁啦

利申:once,但係今次覺得마지막처럼真係好正

做好本土先講啦 仲有bp點樣都比唔上21
不要侮辱2ne1

bp al > minzy
不要侮辱2ne1

bp al > minzy

all
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞