譚仔合體!

159 回覆
194 Like 20 Dislike
突發‼️譚仔雲南米線與譚仔三哥米線破天荒聯合聲明:​

一直以來,我們各自發展,致力為大家帶來最滿意的出品及服務。🍜今天,我們隆重宣布,兩個品牌即將攜手把休閒餐飲提升至更高層次。💁🏻‍♀️🎉​

🎬 密切留意2022年5月23日上午11時30分,我們將於譚仔雲南米線與 譚仔三哥米線 社交平台上播放由譚仔國際所主辦的跨平台虛擬發布會。​

敬請期待!​

Alert‼️ Your Mixian delight is about to transform! 👏🏻 TamJai Yunnan Mixian and TamJai SamGor Mixian have been working individually to bring you the best Mixian with our excellent service, yet we are going to join hands to bring you something bigger for the very first time. ​

Come join us for the virtual launch at 11:30a.m. on 23rd May 2022 to learn how TamJai International plans to take your casual dining experience to a whole new level together with TamJai Yunnan Mixian and TamJai SamGor Mixian! ✨​

#譚仔國際 #譚仔雲南米線 #譚仔三哥米線 #TamJaiInternational #TamJaiYunnanMixian #TamJaiSamGorMixian
譚仔國際咁似蘇聯D 組織
返來囉~~~
一早比人收購個陣就要合體啦
取長補短
NFT?
有競爭有進步
合併左一定越做越衰
同一集團之下你想有咩進步
你睇下新城一家親之後
真。譚仔
始終血濃於水一家親
佢地共同中央廚房
競爭條撚咩
但兩間D味同樣差咁遠
兩間有咩長短,遮左個名真係分到?
冇三哥譚仔個湯麻辣有分別
用料 墨丸 都唔同
其他就唔知 少食
同一品牌唔同分店都唔同味啦, 睇整個條友姐
收到風,出牛河
點睇芝士泡菜撈米線? 又唔係難食 但唔會想食第二次
可唔可以唔好,譚仔好難食,三哥好食好多。
食過廿幾間 譚仔同3哥D味同D辣味都唔同 譚仔係難食D 當然煮個個係有分別但都唔係差唔遠囉
最終合體成為:

譚 玉 瑛 姐 姐 米 線

尷尬到
譚仔小食野飲+三哥米線
真係世一
譚仔冚家米線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞