嚴選五大女性不能接受另一半嘅嗜好

251 回覆
165 Like 809 Dislike
1. 食煙 又臭又牙黃 身體又差 扑野都好快喘氣
呢啲男人更加無可能同佢成家立室 隨時好早死 個仔仲要由細到大食二手煙 遲早變弱智

2. 賭博 十賭九輸 智障 得閒睇吓股市好過睇馬經啦

3. 沉迷打機 試過有個男仔因為打機遲到 即係覺得打機重要過我啦 即刻bye bye

4. 成日食兩餸飯 對食物無要求 有個男同事 放lunch成日買兩餸飯 貪平仲話幾好食 真係好撚cheap 有時見到大大聲講 Ivan 乜你今日又食兩餸飯呀?其他同事都掩住嘴笑

5. 追vtuber 呢個真係底線嚟 絕對不能接受 覺得呢啲男仔好嘔心 寧願佢睇gv
養爬蟲要喂小強
同條女老婆出街咪食返好嘢貴嘢囉
返公司對住啲濕鳩豬扒 食靚嘢都冇胃口啦
食平啲 慳吓錢買樓 放假食好啲仲好
反而叫雞接受到
幾型都接受唔到囉 除非金城武啦
叫雞呢啲唔洗講啦 容乜易有性病
食兩餸飯有咩問題
叫雞小事過v豚
港島返工 唔好咁低賤得唔得 食個lunch起碼$80啦
港女只係臭雞公廁萬人斬,地位仲低過大陸妹,竟然都好意思咁多要求
vtuber是什麼
嚴選五大男性不能接受另一半嘅嗜好
1. 追MIRROR
無錯
你咪慢慢娶大陸婆囉 傻鳩
呢樣同意 品味太差
我都係港島返工。
平時唔食兩餸飯
但係唔明食兩餸飯 有咩問題.
遲下買唔到樓又比港女屌。
咁咪即係接受到
有幾多個金城武
唔食兩餸飯會買唔到樓?
sor,2樣都唔揀,臭雞好嬲好嬲

港女俾人笑係雞唔係無原因
https://lih.kg/3009269
總之你要加油儲錢
平時同我出街 唔該諗好食乜靚嘢 你俾錢
你自己公司食飯唔准慳錢食平嘢冇品味影衰我
幾年內買唔到樓就分手唔好結婚再見
八兩金符合哂你要求
外表係基本啦 外表差根本唔想知佢有咩嗜好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞