宜家先買13年C200係咪好傻仔

73 回覆
3 Like 22 Dislike
個價合理呀. 有冇拎去車房上架睇過?
未有時間呀 同埋仲搵緊車房
除咗櫞件,仲要睇埋冷氣。如果凍coil漏雪種,要換都好麻煩
5000 同你收左佢
想買c仔 有amg 請問咩年分 會比教好
C仔有咩通病?
呢排都望緊啲2013/14嘅C200同隔離520
留名學野
17 macan gts
揸緊14 w204 fl 87000km
除左門鎖好易壞 無咩野壞
巴士小巴咪又係行得走得
油耗咩情況
算正常,冇乜特別慳/大食。
我都算黃金右腳起步好少過2000轉
通常都行定速去,收油溜到停,有時自己得一個冷氣都唔開開風扇開窗算
official寫8.1L/100k,我好多時有開冷氣都做到7.3-7.7L/100k。年頭有幾次冬天冇開冷氣,馬鞍山去康城多highway來回都踩到6.0L/100k,月頭有日大雨開冷氣馬鞍山去屯門行屯公都踩到7.1L/100k。
我行開6成highway,行開吐公大老山出東九龍,同埋東九龍行紅隧去香港仔再獅隧返馬鞍山。
多唔多過RB俾狗叫入閘 好多人都話好似快餐車
揸咗接近兩年冇入過rb
我直板灰色,可能隻色比較老坑
但係白色真係似,改少少已經有啲mk味
比返5000你 搵夠10部比我
就係最後一句 掙扎緊
個內籠感覺偏成熟
特別係啲keyboard制(?)唔知點叫
bmw後生啲 雖然我都唔係𡃁仔
但打扮絕對稱唔上係成熟
我都差唔多 Highway 6.3 - 6.5L/100k 都算好慳
你當屋企人車其實okay ga FL版會後生啲

內籠我自己覺得還好 係有少少壓迫感
出邊大把人改

我個架都有少少改 遲下都諗住執返正常
真係有少少老坑,大把人加隻尾翼換個c63鬼面罩改四出喉。個feel籠都幾舒服
改完條喉就入閘啦
可能年紀大 覺得還好
Amg gt63 好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞