金正恩有聽袁專家指示,戴兩個口罩出街視察,返到政府總部第一時間除罩食煙屌下屬

44 回覆
25 Like 3 Dislike
本居士無點睇

你分$0.25俾我先會睇
吓, 你為左0.25出賣手足
做乜咁認真應酬5毛
居士條5毛,好煩
幾時中武肺死長期病患者
五毛都差唔多
導演都食返枝先
前線手足出番黎見到,唔知有咩心情
驚武肺但唔驚吸煙生肺癌
金將軍幾撚型
一路食煙一路篤檯屌
其實都幾撚破格,夜晚晚捉哂政治局啲人開會照肺。唔係一般現場指導咁簡單
https://www.youtube.com/watch?v=SgeLZN6kgoY

本身政治局啲人好神秘,一次過咁多人上鏡都係第一次見。

仲話要藥局改做24小時運作制,不過唔知你個國家有冇藥物分就真。
仲要開電筒,d片明顯唔夠光
所以阿金仔突襲市內藥房完先屌鬼

呢個國家能源供應不足,所以最光嘅得掛響機構外嘅兩老兩張相,同埋平壤指定區域,其他地方係黑到只有星光。
https://youtu.be/HP-CjeO0rWE?t=431

不過片中啲演員真心有啲假
佢地聲稱5月10日全家都中哂仲燒到39度,但5月15日就採訪完,連條片都出埋街,但有冇可能幾日就全家好返哂連一聲咳甚至聲沙都無呀

個日期係都作早啲啦
提提你,今日未開新post
提提你,2日無開新post
提提你,有3日無開新post ,我地就黎輸喇
總—秘書同志xxxxxxxxxxxxxx

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞