[PolyU]紅磚大學討論區(69)- GPA God?!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實真係冇人有興趣
細路女係咁
谷住谷住又出唔到氣
講到大家好care
想做乜仲要走上嚟連登報告
篤完灰 睇住你比人trace到 小心有手尾跟
留嚟把撚,直接扔出嚟喇
Poly 使唔使31/5之後打晒3針先可以入?
要,跟政府
Thanks sis
wtf
邊到有announce
各位ching想問下睇clinic有冇咩要注意? 有冇心水醫生/伏?
巴打 順便問一問多唔多野做
佢點check?都係要自己上網填打左第三針?
冇Upload上system應該入唔到閘
一般
3000字essay (唔計落erew)
十人 Group project (around 45 mins)
答問題有平時分
有冇人上過online嘅sport skill training想知使唔使開cam
撞咗返工時間唔知掛唔掛到機
冇upload入唔到閘就算你揾friend當你visitor帶入去都係要安心出行俾保安睇Poly保安是好盡責的
Each student is allowed to bring in up to 3 guests without the need for prior approval if these guests meet the vaccine pass requirements as shown in LHS and agree for their identities to be registered at the campus entrance.

安心出行都係要show哂3針先入得,除非你第二針未過6個月依幾日冇乜見過人針卡入,實際點check答唔到你。但A core工程果啲人朝朝有俾保安捉住scan安心出行。
我誸得你經學校報 有nom 你佢先會將你唧application 交出去 冇nom 實冇interview
記得*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞