有冇師兄月租緊地獄停車場?

204 回覆
14 Like 98 Dislike
比錢租過個貴d 咪得, or 換車
裝塊魚眼細鏡
開大燈睇燈影
其實好多時都係當自己揸大車攞開d就掂
你咁樣日日扭死軑法,個和尚頭橫濕狗骨唔洗要
https://youtu.be/KAcjCZOkkLI
一般有車牌既人 都會特登搵啲野笑下其他道路使用者 黎突顯自己好似手車叻啲咁 呢到仲要係連登 失敗者集中地 見到字仲唔衝出黎恥笑你咩
咁似係你問題
你依賴左有人幫你睇位
咁唔通你泊街都要幾個人幫你睇位咩
其實你泊得嗰個位
咪自己扭多幾手軚試下
驚咪落車睇下仲有幾多位剩
泊得多自然會知buffer位喺邊
既然你都踏出左第一步買架車返嚟
都係practices make perfect嘅道理
貪平後果 水魚太多
仲要女人渣車
貪平就真嘅 你情我願冇話水唔水魚
同埋好多女仔揸得好好嘅 我個人問題姐
恥笑還恥笑 都好多係真心俾建議嘅
有好方法俾人笑下有咩所謂
不過睇嚟都係操多啲係最好嘅方法
細場最緊要用腦,偷位,位唔啱入唔到唔好夾硬,重新扭出去再試,記住前後左右既空位都可以利用,車亦唔一定要向前行,千奇唔好學油頭仔泊車男(米線男)咁泊車
乜都唔講好難教你
你覺得問題係咩?
當練泊車,你月租泊得咁難,第時泊出面一啲都唔驚。
架車又唔貴嘅話扭多幾手唔好撞到隔離車,你揸住個心態最多咪花自己車就唔怕
其實無乜大作用
你唔會望住嚟郁車
伊利就唔好比啦,我諗無場痴線過佢

同美居比係咪樓主個場痴線d
其實美居最難泊嗰啲你肯慢慢攞七八手軚都唔會話泊唔到, 況且佢都唔係個個位都咁難泊, 比起出入都難嘅地獄場已經算好
禮頓同真正地獄場比只係 BB level
睇鏡同伸出頭睇都係最實際
樓主拍車男?
以前我P牌嘅時候第一部揸嘅係屋企人部七人車
所以習慣咗泊地獄停車場
車Lift先好,唔使轉轉轉又唔使比油
不過我見有d場得一部Lift,壞Lift係咪係咁先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞