點睇中興「Mon下鏡頭」已經出到無痕咁濟

149 回覆
22 Like 359 Dislike
咁你講日文啦
佢進步得黎
挖孔機都有進步
睇下d人覺得畫質緊要定冇m額/水滴重要
係三叔最早有穩定版本
我記得我睇d test片都係睇快應幾快開到

無留意係咪阿豬阿狗都開到
如果有3D face id 加冇犧牲前置鏡頭影相質素既情況下都做到, 邊間整到邊間都可以打飛機啦
用返NOKIA 3310 啦, on99
都唔明成班人驚乜鳩
Google偷聽你講嘢咁耐咪又係照用
只買apple,用android都只係考慮Samsung
Same
咁都係software有,而家講緊佢要偷影你,咁屏下同正常鏡頭係冇分別架喎
google好似pixel 7有新技術,用內置鏡反射鏡頭同mon,咁樣好似避到個mon啲pixel
https://www.tomsguide.com/news/forget-google-pixel-6-pixel-7-could-get-this-massive-camera-upgrade
傳輸/對話直送杭州還是北京?

我想問 就算唔係mom下鏡頭
普通鏡頭影緊你 你會知
一直俾呢D理由廠去唧牙膏, 更希望手機行業百花齊放, HTC, NOKIA, MOTO
中國强大了🇨🇳🇨🇳
你講呢3間得 htc 仲係 htc
其他兩間已經唔係原本既自己了
Htc 唔係摺咗咩?冇見佢出手機
無出電話姐
做緊 VR

年年都放風出黎話再出
年年都彈票
迫迫吓就有新技術推出
apple牙膚廠 用到ios唔支援/ 有新重大技術推出至買

支持中興嘗試屏下鏡頭,m額 家燕墨太耐了。。
大陸An廠只係得中低階機叫正常啲
貴少少就按捺不住咁塞啲無聊gimmick,為咗一條規格表大標題,犧牲哂整部嘅UX,傻仔買完發現魔鬼藏在細節,中伏屌鬼,佢就扮無事快快手出下代
迫其他機進步其實幾好,不過強國機不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞