點解咁撚多男25-30歲重係a0青頭?

49 回覆
8 Like 21 Dislike
點解要出pool
開始做野就好難識到新朋友,男女都係
但係港女個撚個都守身如玉咁,係街yo 下都奥運上身咁跑走
一個唔好彩真係肯比電話ig, 約出來難過約巴菲特既
3 唔識7, 係whatsapp 好難可以好好傾, 唔係個個男仔都受過呢方面的訓練
有的咪係player 果d, 比人玩完又話香港渣男多
eat sleep shit recycle
返完工做埋gym, 攰到咩都唔想做仲要用心力去諗點tum人咩
要養多個 太煩
窮撚點敢諗咁多

靚女又睇唔上我
豬閪我又睇唔上佢
我見player係不斷flirt女, 實有一個中, 所以係機會率問題
溝死一個實死得, 應該同一時間溝20-30個
緣份問題啦!
日日打丁keep住聖人mode就會唔想識異性
工都冇就抵你a0青頭
我就係毒撚 衣著打扮隨便 除左打機冇咩嚐好 人生得返工同放工 唔鍾意社交 唔識講野 幽默更加唔好提 基本上都中哂女仔過濾條件 更加唔好講冇錢啦
工時咁長
自己時間都唔夠
溝條毛
低成本抽獎 好似詐騙案咁 實有人中
嗜好
眼殘
25號宇宙
人類咁唔公平
滅亡啦 好嗎
生活壓力
1條女身邊最少都2-3個厹, 同一時間溝幾其都唔過份
70後老鬼廢中表示,未夠20歲已經有咁既覺悟
唔明拍拖對香港男人有咩開心同享受(除左打個冷震,心理上乾淨過141)

乜野付出、責任,都關你事

錢,固然係,由拍拖使費到儲錢結婚,買樓擺酒蜜月禮金婚紗相.....

軟性D,唔講錢,講維繫感情又係,攪驚喜攪小火花攪花巧野,總係男人責任,當出現冇話題、來來去去行街睇戲食飯幾味好悶好冇新意既時候,又梗係話係男人既錯:悶親個女仔、冇情趣.......

情人節 = 女朋友節

接送、拎手袋........
你去照一照塊鏡,借問聲閣下咁嘅專容
假切有個肥婆溝你,你又肯唔肯先?
尊容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞