點知佢係咪認真定呃蝦條

480 回覆
16 Like 264 Dislike
所以我都拒絕咗佢,唔想一齊住再約下出街再睇情況
你可以照拍拖唔俾佢屌㗎
Set3個月-半年囉 係真心實捱到㗎
唔好急
連續出左十日街都仲未捉你去屌,好男人
Tinder CMB都話
HMD
唔好咁快sex咪知佢係認真囉
我媽教落 老狐狸不了
一個正常普通男人 廿尾三十頭通常都有穩定伴侶/有家室
唔靚仔(如果佢好似edc全盛咁靚仔 咁就重有本錢玩姐)
有錢仔 d女自己送上門 玩得hmd求偶又要返工 即係非有錢仔

三張野 單身(聲稱) 玩交配app重要無樣 又唔係有錢
我搵個有樣後生仔唔好?年輕力壯 青春活力睇得又食得
男定女都好利用人哋信任嘅都係仆街嚟
最怕衰左一係就以後豁出去變臭G,一係變左怨婦;拍拖就算,豬真係好好保護…
雖然話呢個年代豬都唔一定比老公,但都唔好咁求其丫
無人叫你一拍拖就比個處人架嘛
幾時比係你話事既姐
除非強姦啦
做咗愛先啦,唔係點知夾唔夾?
處就得一次

hmd就大把仔

現實中更加唔洗驚
最緊要係拍既期間,你地之間相處,你了解下佢為人,背景 有咩朋友 興趣 了解下之間係咪真係夾 如果你覺得夾得黎 先慢慢加重感情都未遲
如果佢太早問你搞野,你拒絕左幾次 佢有無話你唔愛佢呢啲說話 有無怪你chur你
又或者俾個期限佢,佢等唔等到,呢啲都試到少少端倪

有時感情幾麻煩既係,就算俾幾多時間去了解,佢係專登扮嘢呃你既都無辦法

所以最緊要如果你對果個人唔了解既,拍住了解無問題,但搞唔搞,就最緊要有自己諗法,唔好俾佢氹兩句就無反抗之力
所以真係要啲時間睇定啲多謝你
睇佢想唔想俾絲打保護先萬一我地做錯架樑就碌柒

我都可以日日傾外國撚 你訓左 我接力頂更都重得
唔關識幾耐事,睇你好唔好彩姐
我ex都係app識,傾左一星期左右見第一次就過夜
直接一齊左三年都係同居
處就結婚後先
認真呃蝦條
咁sweet
仆完你之後無走味知佢係唔係應真囉
我覺得佢少痕
但係 尊重他人命運 性愛自由 一定要記得戴套
反正又唔係做性工作者 咁樣個處就值錢姐
佢而家沉晒落去信到十足十架啦
我地講全部野扮出黎佢都唔會信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞