升值JDM

41 回覆
0 Like 4 Dislike

你有無邊部keep 緊

Btw咩解究legacy升得咁勁?
求中文
斯巴魯遺產乙四
1.Subaru Legacy B4
2.Peugeot 308
3.Toyota Land Cruiser 80
4.Toyota MR-S
5.Honda S660
6.Nissan Skyline GTR R34
7.Fiat 500C
8.Mazda mx5 roadster nb
9.Toyota Altezza
10.Mitsubishi Lancer Evolution
11.Nissan Rasheen
12.Chevrolet Astro
13.Mitsubishi Pajero
14.Nissan 180sx
15.Toyota Celsior
16.Nissan Silvia S15
17.Toyota Aristo
18.Suzuki Cappuccino
19.Honda Beat
20.Toyota Mark II
升到30% 都冚唔到Keep用嘅錢
BE尾期夠廿年, 前期夠25年, 愈嚟愈多國家可以出牌, 實升架
308 係發生咩事
成個list得308同500C兩架前驅

Honda得兩架後驅K car上榜

話Type R 有排升嗰啲人去咗邊
我有AE110 你地全部同我躝
EJ20都冇啦
日本咁Q多EJ20
係香港行貨賣得太耐EJ25先搞到EJ20貴
水貨狗從來唔減價
EJ20或者FK8都係
吹到EJ20會係咁升
但又冇咩人買
FK8仲誇張
尾期小咪未出牌
用全新車價錢賣
2021蟹貨全新車未出牌又係標新車價
mrs依啲垃圾
你揸macan定ae110
我有Full option AE110同齋版Macan
人地日本買日本用,平嘅抬2ZZ,貴嘅抬K20,可以完全合法出牌
NB8平呀家下
Mrs一路覺得幾型
好垃圾嫁咩?未揸過
Peugeot同Fiat都叫JDM?Chevrolet Astro直頭係USDM啦
覺得mr2 好睇啲
點解會覺得FK8一定要減價?
你覺得佢地入部車返黎 半年賣唔到就會認輸劈幾蚊俾你?
MRS原裝1ZZ偈係Wish 1.8嘅,力水明顯弱過以前MR2

日本人基本上都抬偈,普遍抬Celica 2ZZ,又有人抬返舊版3S偈,近年就興K20A
留名入坑
110算唔算
JDM原本係指日本本土市場版本,並非單純用嚟描述日本牌子嘅車,而係泛指日本版嘅車!

舉例說,Toyota Cobalt 就係日本右軚版嘅Chevy Cobalt,個Spec同USDM係唔同,另外有部份美國車有出口右軚版去日本,e.g. Chrysler 300C,都算係JDM!
Chevy Astro都有右軚版供應日本市場!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞