[過街死老鼠]關羽雲長Jason Chiu底已起

1001 回覆
589 Like 588 Dislike
偽善道德撚連依件垃圾都幫
執撚左佢啦連乜撚野登
叫連P啦
配有個登字咩?
成班戇鳩仔係到懶正義
睇人偷拍又係到打晒飛機叫人起底磨牙
依條死仆街借依到上位又覺得完全無問題
屌你地老母啦

正常個班唔好灰心
阿祖等緊我地返歸
依班偽善道德撚留返係到啦
邊個會有高登ac

走啦傻鳩 以為自己正義使者替天行道?

好撚過你班日日係到叫春死毒撚感情台廢鳩少少啦

過左咁耐原來仲係真心膠 陰公
你繼續自high扮英雄啦下
之前佢post 野食, 比老婆鬧
笑下佢食狗飯, 老婆奴咪幾好玩
依家起底好好玩咩

殊 佢地覺得係fb搵到人d相好威架
高登+連登老鼠
成班低能仔欺凌人 好無聊
試下被人網絡公審果個係你/你屋企人呀 ?

如果我老豆咁on9

我無野講
成班小學雞 郁啲就起人底 仲要起埋全家
乜撚野話人地好想上位 依家幫人達成心願?又唔見你自已幫自已? 傻撚左
又話乜柒 人地貼女啲相上嚟就個個嗒糖咁款
又話無人屌
你試下起埋偷拍條女 屋企人 啲相睇下有無人屌你?
依家起埋人地全家 爆哂人地部份相 痴撚線
人地自已擺 自己野就話姐
洗撚你班毒撚幫佢po上連登呀? 毒撚到上腦?
成班 中小學雞無撚得救
90後尾 00後
記住唔好比人起返轉頭
乜撚野話人地好想上位 依家幫人達成心願?又唔見你自已幫自已? 傻撚左
又話無人屌
成班 中小學雞無撚得救
90後尾 00後
記住唔好比人起返轉頭

申利 :睇到放哂人地全家相 忍唔住出聲
又話無人屌
成班 中小學雞無撚得救
90後尾 00後
記住唔好比人起返轉頭

你走啦

呢度唔適合你
再出力d

413 vs 395
佢自貼係錯但咁起佢全家人底會唔會太過份呢

佢自己都有貼過佢老婆啦
佢貼嗰陣你唔同佢講過份

佢自己貼 同你幫佢爆晒出嚟有冇分別呀

攞佢一兩張相笑下咪算囉 使唔使起晒出嚟呀

肥絲,不如你打電話上去903早霸王,同關羽雲長道歉啦。

呢個係唯一可以搵到佢既方法

阿池...你係阿池...哦...你係阿池...哦...你係阿池!

唔係,應該係咁
阿池丫唔該,喂,阿池,哦...阿池呀?!哦哦,哈哈...你係阿池!
你班偽善撚感情台死毒撚收皮啦

梁國雄議員,平時見你唔出聲,
估唔到咁堅

阿池...你係阿池...哦...你係阿池...哦...你係阿池!

屌!我無聽過早霸王,接唔到

梁國雄議員,平時見你唔出聲,
估唔到咁堅

堅撚過個班日日叫春喊苦喊忽處都未破錢又無既垃圾感情台死廢鳩丁屎咁多啦
由其個條戇撚鳩鳩死傻閪濛
做乜姐你 小朋友發脾氣?
做乜姐你 小朋友發脾氣?

笑柒你就話我發脾氣
感情台傻鳩個腦諗野果然特別
屌你老味
影相前就好心叫自己個仆街仔笑下喇
本身已經唔係得意 仲要拿埋口面咁
長期缺氧咩柒平

大個見到自己d 相起lihkg, 可以有咩感受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞