[長文慎入]男朋友好撚on9,比舒適堡d人sell到...

219 回覆
210 Like 7 Dislike
是咁的,

佢前幾日比人帶左上中心sell, 嗰到啲人帶佢做左幾個動作同體檢之後,話佢有唔同嘅身體問題,然後sell佢買。
佢話有兩個人不停sell佢,sell左差唔多兩個鐘,個員工仲不停重複話淨係今日有優惠。

仆佢個臭街。 條撚樣買左9240元14堂,1堂660蚊。比我鬧到佢仆街,叫佢去退錢。因為有7日冷靜期。

點知佢去到,個經理話冇可能退款,只有減堂,話因為佢嘅投訴唔符合合約上面嘅兩點(不滿職員的銷售方式和服務態度),又話佢嗰日冇神智不清、藥後、精神有問題等等,話總部唔會批准,所以唔比佢全數退款,只可以退返信用卡比嗰5940蚊,eps嗰3300蚊唔得,堂數減剩5堂,話最多幫佢升級呢5堂。

跟住佢打過去其他分店問,其他分店話可以全數退回,但佢嗰間分店嘅事要喺佢嗰間分店解決。

上去搞退款嗰日佢簽左一份申請書,內容係更改堂數,其他合同就冇比到佢,話要上頭批左先有合同同埋退款。

佢今日去搵左警犬,警犬唔受理。又寫埋投訴去消委會,但冇咩用。佢依家話搵啲咩法律諮詢,條友話一定幫到佢退得返(唔知係咪真係得) 但要收1500蚊

我依家諗住聽日同佢去搵議員同埋上去舒適堡嘈

唉屌好撚on9,點撚解咁都會比人sell到,痴撚線。除左屌佢on9之外,仲可以點先幫到佢
自推下先
比人sell頭果下唔好中伏就唔會奶野,即閃離場
飛咗佢啦,呢d on9冇得救,不過你仲有得揀

下個月仲有旅行要同佢去
係咪真係拎唔返啲錢
點解2017仲有人中招
比人sell頭果下唔好中伏就唔會奶野,即閃離場

我都話佢自己攞嘢黎煩,餵屎比自己食
點解2017仲有人中招

你問佢
聽完真係嬲撚到仆街
飛咗佢啦,呢d on9冇得救,不過你仲有得揀

下個月仲有旅行要同佢去
係咪真係拎唔返啲錢

啱晒,去完旅行通常都唔夾,之後咪有籍口

由舊登到而家都仲有

蠢撚過閪
舊登有冇人有成功拎返錢嘅例子
由舊登到而家都仲有

蠢撚過閪
舊登有冇人有成功拎返錢嘅例子

不過搞左好耐

單靠自己搞?
咁撚蠢既BF飛左佢
呢班健身撚最叻就話有啲咩免費試玩咁 之後入到去就幫你做body check 話你有咩唔掂唔掂咁 講到做健身有幾好咁 之後用層壓式推銷方法迫你拎錢報佢啲野 受害者唔識拒絕同怕麻煩就好易中招
btw 仲有人咁蠢
比女sell 心態一動搖好易出事
男人sell就
咁撚蠢既BF飛左佢

啱啱聽到佢咁講嘅時候真係勁撚想飛佢
比女sell 心態一動搖好易出事
男人sell就

請你食波餅
蠢到咁
飛佢啦
佢想操fit 少少姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞