[League of Legends][84]

1001 回覆
4 Like 27 Dislike
望著你講 也許更易 濃於水的三個字
從我降世 一開始 到永遠 不休止
你亦是我碌柱 動力和意義

*You make me cry make me smile
 Make me feel that love is true
 射射你的陰處 與及無償的愛護
 年月漫漫 多艱苦 你也永遠優先擔心我喜惡
 唯恐我並未得到 最貼身保護 Oh I love you

但是我知 你都有夢 仍將一生給我用
更多更詳盡歌詞 在 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網
全個世界 幾多種 愛與愛 在互動
也未及這種愛 能完全獻奉

Repeat *

Yes I do I always do
Make me cry Make me smile
Make me feel that love is true
謝謝你的看顧 與歷年來的愛護
年月漫漫 多艱苦 我再重也不肯拋低我不顧
從不會立下私心 怕會給辜負 Oh I love you
Yes I love you
I always do
屌你老母玩羞恥play 咩
大王
望住你吹 也許會射 含於嘴的一個字
b嘴啦

ya you
望著你講 也許更易 濃於水的三個字
從我降世 一開始 到永遠 不休止
你亦是我碌柱 動力和意義

*You make me cry make me smile
 射射你的陰處 與及無償的愛護
 年月漫漫 多艱苦 你也永遠優先擔心我喜惡
 唯恐我並未得到 最貼身保護 Oh I love you

但是我知 你都有夢 仍將一生給我用
更多更詳盡歌詞 在 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網
全個世界 幾多種 愛與愛 在互動
也未及這種愛 能完全獻奉

Repeat *

Yes I do I always do
Make me cry Make me smile
謝謝你的看顧 與歷年來的愛護
年月漫漫 多艱苦 我再重也不肯拋低我不顧
從不會立下私心 怕會給辜負 Oh I love you
Yes I love you
I always do

b仔.....
b嘴啦

ya you

u2 u3 u4 u5
花狗CALLING

條仆街又去kpop討論區引罵戰

仲有人會入去
花狗CALLING

仲有人會入去

今日手痕入去睇發現twice又中槍
花狗CALLING

仲有人會入去

Twice 就是屎
花狗CALLING

仲有人會入去

要護主嘅又9唔撚搭8

花生準備
B仔拿拿聲開po g持達哥
B仔拿拿聲開po g持達哥

無人理
食住個勢出PO啦
望一望MKIB開過嘅POST
唔計呢度同我英
最多嘅得三頁
唔計呢度同我英
最多嘅得三頁

我鳩開一個都屌打
唔計呢度同我英
最多嘅得三頁

唔計呢度同我英
最多嘅得三頁

我鳩開一個都屌打

公海低質 你D垃圾開POST咪多人睇囉
唔計呢度同我英
最多嘅得三頁

唔好提喇...
LOL點玩先贏到 卡左係鑽5 0分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞