有無PS4 玩家一直無買過PS PLUS

55 回覆
65 Like 20 Dislike
正皮:有買過
負皮:無買過
毒撚淨玩單機game,所以一直無買過

玩單機都應該買啦,送咁多game

玩單機都應該買啦,送咁多game

垃圾game
一年送兩隻啱玩都抵左啦
仲可以上網同人打 eg BB darksoul 搵人幫拖

完全係值得買

我都無買過 幾驚係得我先係咁
一年送兩隻啱玩都抵左啦

完全係值得買

或者我口味怪 送既GAME風格唔係幾岩我
一年送兩隻啱玩都抵左啦

完全係值得買

你平時玩開咩口味
Psn送既咩類型都有
冇買
一年送兩隻啱玩都抵左啦

完全係值得買

你平時玩開咩口味
Psn送既咩類型都有

係邊度睇有game送 買左兩年都唔知有
一年送兩隻啱玩都抵左啦

完全係值得買

你平時玩開咩口味
Psn送既咩類型都有

...除左恭喜之外都唔知講咩好
一年送兩隻啱玩都抵左啦

完全係值得買

你平時玩開咩口味
Psn送既咩類型都有

畫面要光線充足 同埋主題輕鬆
最好唔係爆左機就完左隻GAME,之前玩P5覺得好好玩但無心機再打多次
一年送兩隻啱玩都抵左啦

完全係值得買

你平時玩開咩口味
Psn送既咩類型都有

...你蝕左好多
我知道有得送但無買過PS PLUS 教你唔到
一年送兩隻啱玩都抵左啦

完全係值得買

你平時玩開咩口味
Psn送既咩類型都有

...你蝕左好多
我知道有得送但無買過PS PLUS 教你唔到

ps 網又有...ps4 開psn 睇又得
一年送兩隻啱玩都抵左啦

完全係值得買

你平時玩開咩口味
Psn送既咩類型都有

最好唔係爆左機就完左隻GAME,之前玩P5覺得好好玩但無心機再打多次

咁你玩過咩
單機最幸福
一年送兩隻啱玩都抵左啦

完全係值得買

你平時玩開咩口味
Psn送既咩類型都有

咁你玩過咩

今日買左閃亂神樂
P5以外玩過horizon,call of duty infinite warfare
而家仲打緊有初音FT, KOF, Street fighter, LEGO Marvel
The last of us 都有打過但打唔夠3個鐘就無再打
單機最幸福

但玩槍game 單機好無癮
單機最幸福

但玩槍game 單機好無癮

唔玩槍,毒拎
送過比較熱門又記得既有
nba2017
魔界戰記5中文版
戰神3中文版
Until dawn 中文版
Hell diver
Alienation
Little big planet3
Gravity rush remaster
Rocket league
Bio 0定1
Bio 槍game 果隻
Journey
Iife of strange
蒼鷹默是錄
呢個月送just cause3, killing floor
送過比較熱門又記得既有
nba2017
魔界戰記5中文版
戰神3中文版
Hell diver
Alienation
Bio 0定1
Journey
蒼鷹默是錄

仲未計psv ps3
其實好抵買
仲有肥公主, magizka2 , 兩隻都買左就送
Plus 送既game 多數聯線玩, 是但幾隻都夠回本
送過比較熱門又記得既有
nba2017
魔界戰記5中文版
戰神3中文版
Hell diver
Alienation
Bio 0定1
Journey
蒼鷹默是錄

仲未計psv ps3
其實好抵買

記得Ps3有送edf, 好正
冇買過
利申唔玩鬼佬GAME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞