比家超老婆大肚時幾多歲?

23 回覆
8 Like 3 Dislike
李家超於1980年與妻子林麗嬋結婚,兩人於中學聯誼舞會認識
The friend who spoke on condition of anonymity said Lee did not go to university after his girlfriend, Janet Lam Lai- sim, became pregnant. He was 22 when they married in 1980.

黨報唔俾link啦
一九五七年出生的李家超,生於基層家庭,同時亦是傳統名校九龍華仁書院的高材生,會考考獲4A佳績,並在高考取得1A,本來獲香港大學工程學系錄取,但因家庭理由決定投身警隊。公眾形象嚴肅的李家超,對待感情卻是長情專一,他在中學聯校舞會認識林麗嬋,其後成為他的妻子,兩人的婚姻維持了四十二年,育有兩名兒子,一九九○年,李家超更獲長子李文龍提名,入選「十大現代父親新形象選舉」,他談及育兒心得,表示會透過親子活動如打波、捉棋等與兒子打成一片,名副其實家庭事業兩得意。

結婚42載長情專一

李家超於二十歲出頭便成家立室,他與妻子林麗嬋在中學聯誼舞會上認識,並於一九八○年結婚,並育有兩子。
夜總會
佢1977年已經畢業
1978年大仔出世
Source: http://www.mingpaocanada.com/Tor/htm/News/20220408/HK-gab1_r.htm

1980年結婚(即係未婚大肚)

1982年先入警隊
佢去Ball識呢個老婆,佢老婆應該係中學生
除非如上面所講嘅夜總會啦
教仔好叻, 做到高層
雖然係未結婚就大肚
不過中出個陣夠16歲就得啦
當時中四先會去Ball,中五有會考,中六可以考入中大,中七A-level,所以你諗諗中四係幾多歲
有無人而家攪BALL, 想玩中出
算係咁 肯負責任
支持 比卡超 支持 比卡超 卡持 比卡超
扑野個陣都成年
假新聞法
同11哥應該識英雄重英雄

11哥有機會撈返一官半職啦
咁監獄衰11果班算唔算坐冤獄?
中三個頭咁新潮..真定假呀
唔係點溝死女啦,學屈妍話齋,係香港人嘅典範
即係唔中出嘅話,唔夠16歲都得?
靜啦
無論係12定14,都係與未成年小女發生性行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞