姚基金香港慈善賽七月尾開波 正斟介馬刺,火箭,雷霆球員訪港比賽

993 回覆
6 Like 19 Dislike
我屌你老母啦!姚明!!!!
我屌你老母啦!姚明!!!!

買左幾多錢? 分享下
一齊去消委投訴
一齊去消委投訴

又多一個苦主,分享下買左咩位
一齊去消委投訴

去南華會FB 屌,好多人屌緊
一齊去消委投訴

吹佢唔脹, 冇confirm過邊個黎, 官方都只係話暫將由雷霆、馬刺以及火箭等球隊派出精英球員, urbtix今日之前係節目簡介更加冇加過任何nba隊人名
甲一組仲好睇
一齊去消委投訴

吹佢唔脹, 冇confirm過邊個黎, 官方都只係話暫將由雷霆、馬刺以及火箭等球隊派出精英球員, urbtix今日之前係節目簡介更加冇加過任何nba隊人名

咁又未必,因為開賣前南華Fb 暫將由雷霆、馬刺以及火箭等球隊派出精英球員
呢個都係一個宣傳方法,加上tag左呢3隊,報章又有報導。

第13E條
任何商戶如就任何消費者作出屬誤導性遺漏的營業行為,即屬犯罪。如按某營業行為的實際情況,該營業行為遺漏重要資料;隱藏重要資料;以不明確、難以理解、含糊或不適時的方式提供重要資料;或(除非在相關情況下,其商業用意已經明顯)未能表露其商業用意,因而導致或相當可能導致一般消費者作出某項交易決定,而如該消費者沒有接觸該營業行為,該消費者是不會作出該項交易決定的,則該營業行為即屬誤導性遺漏。如某營業行為屬購買邀請,價格資料如非在相關情況下已屬明顯,即屬重要資料。
哇 屌有我爵舊將Trey Lyles

又有得追星

仲要肯定冇JR同利記咁誇張成堆人追
一齊去消委投訴

咁又未必,因為開賣前南華Fb 暫將由雷霆、馬刺以及火箭等球隊派出精英球員

第13E條
任何商戶如就任何消費者作出屬誤導性遺漏的營業行為,即屬犯罪。如按某營業行為的實際情況,該營業行為遺漏重要資料;隱藏重要資料;以不明確、難以理解、含糊或不適時的方式提供重要資料;或(除非在相關情況下,其商業用意已經明顯)未能表露其商業用意,因而導致或相當可能導致一般消費者作出某項交易決定,而如該消費者沒有接觸該營業行為,該消費者是不會作出該項交易決定的,則該營業行為即屬誤導性遺漏。如某營業行為屬購買邀請,價格資料如非在相關情況下已屬明顯,即屬重要資料。

但"暫將"呢個字好似觀眾要承擔風險
一齊去消委投訴

第13E條

但"暫將"呢個字好似觀眾要承擔風險

以不明確、難以理解、含糊或不適時的方式提供重要資料
姚基金慈善賽NBA明星隊球員名單
J.R. Smith(Cleveland Cavaliers)
Patrick McCAW(Golden State Warriors)
Willie Cauley Stein(Sacramento Kings)
Bobby Portis(Chicago Bulls)
Gary Payton II(Milwaukee Bucks)
Justin Anderson(Philadelphia 76ers)
Trey Lyles(Denver Nuggets)
Kyle Wiltjer(Houston Rockets)

小弟見識少,真係除左jr外冇個識

Stein唔差
表弟走左,帝王內線就靠佢
Anderson亦都ok
喺小牛果陣表現唔差
哇 屌有我爵舊將Trey Lyles

又有得追星

仲要肯定冇JR同利記咁誇張成堆人追

人棄我取
留言:

XXX CXXX:
一眾來港NBA”球星”連all star都未入過,係唔係應該叫番”球員”?

XXX XXO:
可否去消委會投訴?說好的火箭,馬刺,雷霆 1個人都無!違反商品條例!

Mxxxx Cxxxx:
有2張 $680 21行,個日唔得閒去,有冇人要,半價出讓!

再一次證明支那野信唔過

最初吹Steve Nash黎睇, 依家變易建聯睇

我怕易帝同我地一樣收睇電視直播就算
咁先好睇呀!
唔係邊有得打!

搖明我屌你老母呀
明星?
很遙遠 很遙遠........

Stein唔差
表弟走左,帝王內線就靠佢
Anderson亦都ok
喺小牛果陣表現唔差

淨係知Stein, 知名咋.........
咁先好睇呀!
唔係邊有得打!

搖明我屌你老母呀

yao實黎, 到時俾人兜口兜面屌
留言:

XXX CXXX:
一眾來港NBA”球星”連all star都未入過,係唔係應該叫番”球員”?

XXX XXO:
可否去消委會投訴?說好的火箭,馬刺,雷霆 1個人都無!違反商品條例!

Mxxxx Cxxxx:
有2張 $680 21行,個日唔得閒去,有冇人要,半價出讓!

再一次證明支那野信唔過

最初吹Steve Nash黎睇, 依家變易建聯睇

我怕易帝同我地一樣收睇電視直播就算

佢都冇癮啦, 冇星睇, 衰過隊內練波
咁先好睇呀!
唔係邊有得打!

搖明我屌你老母呀

yao實黎, 到時俾人兜口兜面屌

7800可以近距屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞