Karine Jean-Pierre獲拜登任命 成首位非裔、同性戀白宮發言人

111 回覆
9 Like 163 Dislike
點解要黑人? 點解唔可以係中國人
點解唔整埋黑人+gay+變性人?
連登右膠:又造作,好肉酸
Trump係成個班底都係高質素美女
同敗登騎呢怪班底好大分別
邊個想睇佢發言呀屌你老母
如果佢係肥婆就prefect啦
黑肥les矮
專登提佢係黑人同性戀女人算唔算歧視
咪係,根本就係genocide, 洗白人基因
咁撚respect 黑人點解唔去最多黑人嘅非洲去"光復"黑人國,認祖歸宗,明明非洲最多黑人最需要世界關懷,最需要改革。

道理就好似愈黎愈華人拍戲要走去拍鬼佬戲,佔到成套鬼佬故事底嘅英雄/東方人故事底嘅迪士尼片都係華人面孔但夾硬用返英文台詞黎演成套本來可以中文演嘅對白。心裡面全世界都崇洋係不變嘅定律。啲黑人,大陸人,口一套心一套。咁渴望喺白人創建嘅世界舞台佔到一席位嘅話就唔好不斷洗走白人啦。係咁鐘意搶風頭嘅咪喺返最多黑人嘅非洲電視台,最多大陸人嘅嘅乜視乜視度拍戲,攞獎囉! 人地古天樂先真係有心為自己人出力,爭光,安份做好自己嘢,唔係走去沾人地嘅光,然後洗走人地嘅嘢 : o) 咁真心光榮自己係大陸人嘅咪唔好效力鬼佬運動隊囉,咪唔好入鬼佬啲政壇囉,滾返非洲同共匪國做官啦嘛
完全政治正確

係咪返回封建時代,出身地位人種決定仕途

呢件豬閪?
所以我覺得冷戰模式係最好,民主國家同極權國家分開始玩,依家乜鳩大融合根本對民主國家非常不利,你啲野人地強硬唔俾你入,但人地可以用你果套玩鳩返你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞