Fearless|BRAVE GIRLS 討論區|19|7月開展美國Tour

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
冇錯
所以屌黎都費事
根本每逢有投票就係睇人氣
你幾時見過有人氣既團會輸(除咗造馬
可惜大叔啲獎品錢係解決唔到所有問題
使唔使黎到依到都追擊我
最後冠軍睇人氣投票都知
馬後炮講,上QD真係各取所需,拎名次其實影響唔大(起碼QD1都係咁)
拎到曝光(mnet逼害劇本),stage有口啤(MVSK仲要cover人地親生女),賣努力(Red Sun界票)

幾個月前見Thank You CB同埋爛鬼公司個狀態我已經最壞打算會好似lovelyz咁玩QD玩到大爆死
衣家個結果個人覺得算合格有餘,最緊要草根勵志形象有增無減
同香港個最喜愛男歌手一定係mirror掃哂一鳩樣
盡下人事
成個演藝生涯都係逆襲
想像唔到如果無上會點 Thank You所嘢都幾災難
唉最後包艇
真 Thank you接一公真係好擔心 幾驚俾營運搞到變老土團
分有流失到 唔知點解
音源同公投
排名無所謂啦! 今次上QD都贏晒人氣啦!
我mon住個Twitter見多左好多海外人認識
啱啱公海見到分表 tks
我覺得分差距唔太多就算唔影響自信就得
等summer comeback
希望佢哋快啲向綜藝發展啦, idol真係玩唔耐
at least之前有個第一 第二
佢哋應該都知 不過so far似乎得龜有個人接下綜藝
MVSK Red Sun 好夠打
我地隨時轉型做TROT長線發展架
大姐不如試吓Trot
QD showcase我響post都有出聲屌,個 style柒到離晒譜…
但係唔知係Brave Ent靈光一閃定係勇狗掉錢,Red Sun stage開始cody完全爆氣

同埋肺炎搞到一二公狀態唔好又係傷
好彩佢地無咩事之後pickup番狀態

無錯,如果唔係有QD即時接住Thank You個頹勢,BG個人氣可能會落得好緊要
衣家韓國開始商演,BG可以接多d做番佢地唱現場個長處
前境應該會有轉機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞